Първа среща 22-23 март 2008г - яз.Копринка

 

Ето, че най-после решихме да се съберем и след множество предложения и идеи в крайна сметка за първото ни общо мероприятие се спряхме на място в центъра на страната. Леснодостъпен, удобен, завладяваш със своето очарование язовир "Копринка" беше чудесен избор.

На мястото пристигнахме на 22-ри по обяд, като малко, по малко се събирахме по пътя и вече бяхме сериозна група. Още с идването веднага си заплюхме мястото с най-прекрасно разположение и гледка, разпънахме маси и столове, а децата веднага се възползваха от тях и започнаха някаква игра.


Освен отбелязването на първата ни обща сбирка и идването на пролетта си имахме и много по-сериозен повод - Жеко беше рожденник и ни очакваше голямо празнуване. Докато се суетим около кемперите Сиси ни изненада с великолепната си костенурка, която освен много красива беше и страшно вкусна.


Рени и Тони пък ни показаха как най-бързо се приготвя чудесно мезе


Както се виждате въглените с готовност очакват скарата


А ето я и нея


Имахме си и главен готвач, както си му е реда


И логично дойде време и за първата наздравица


Беше много весело и интересно, забавните истории и случки нямаха край. Малко по-късно към нас се пръсъединиха Пламен и Катето, купона беше в своя вихър, когато дойде време и за тортата.


Въпреки шегите на вятъра все пак имахме горяща свещичка, а след това ... мммм ... беше много вкусно !


Времето беше прекрасно за сезона, слънцето приятно напичаше, условията и хората бяха чудесни и както се сещате не само, че не ни беше ника зле, а напротив - изкарвахме си великолепно.

Нататък всичко беше отново много приятно и весело, и накрая бяхме възнаградени с чудесен залез


След това аз малко изтървах вечерта поради леко слънчасване, но благодарение на Vic нещата за изцяло документирани. И така купона си продължава с пълна пара и за да бъда романтиката пълна и безусловна си имахме и огън.

А след това до късно през нощта освен на интересни изтории и хубава скара се любувахме и на нежно блещукащите светлинки в язовира.

На другия ден сутрината към компанията се присъединиха Цецо, Юлето и малката им сладурана.

Времето не беше така слънчево и дружелюбно както предния ден, но компанията беше чудесна и настроението прекрасно.

Имаше интересни разговори на типично къмпингарски теми, разглеждане на кемперите, идеи за различни модификации и преустройства, а също така разучаване на все още непознати неща и разпъване на сенници.Следобяда си тръгнахме и бяхме доста атрактивна гледка пътувайки вкупом. Хората ни махаха и ни се радваха и предполагам благородно са ни завиждали.
Ами това е.
Съжелявам, че не можахме да разгадаем как се пуска печката на Пламен и Катето и че всичко мина така бързо, но вече кроим планове за следващи сбирки и нови приключения.

 

 

 

 

 

 

Всички снимки и материали на сайта са със запазени авторски права.
Използването им без писменото съгласие на автора им е в нарушение на закона за авторското и сродните му права
.
 
Untitled Document