Среща 23-24 май 2009г - язовир Батак

 

Дойде време за поредната клубна среща. Бяхме планували да се съберем в Родопите край язовир Широка поляна, но тъй като се оказа, че пътя до там все още не е ремонтиран и е целия в дупки решихме да спестим евентуалните ремонти по окачването на кемперите и да се съберем на язовир Батак. Мястото е приказно и предвид планинското разположение и надморската височина все още не е превзето от бивакуващите хора. Всичко е в онази омайна зеленина и свежест, с неподправен чар и обачяние.

Времето е приятно слънчево и макар, че не е особено топло това не пречи на компанията да се наслаждава на красотата и да почива.Събрали сме се неголяма група, но за сметка на това настроението и преживяванията са супер.


Всичко минава под зоркия поглед на Лора


Не оставаме и без традиционната раздумка на маса.Някой се разхождаха пеша, други с велосипеди, даже имаше и цяла обиколка на язовира с колело .

Докато някои си почиваха и се стягаха за приключения във водата други опзнаваха околността.

бе посетено и едно от заведенията наблизо

Беше чудесно, времето беше на наша страна. Слънцето грееше и сякаш разбутваше облаците така,че да ни бъде по-приятно и максимално да се насладим и на планината и на язовира.

Чак към края на срещата облаците взеха връх и започна да вали.

Така и оставихме язовира да ни чака за нови срещи и преживявания.

 

 

 

 

 

 

Всички снимки и материали на сайта са със запазени авторски права.
Използването им без писменото съгласие на автора им е в нарушение на закона за авторското и сродните му права
.
 
Untitled Document