Среща 2 - 4 октомври 2009г - Камбаните

 

Есен, София, кемпери, сбирка - и товя ако не са фактори за сбирка ...

Мястото повече от емблематично - камбаните "Знаме на мира". Оказа се и удобно и приятно за провеждането на подобно мероприятие. И така като една същинска асамблея в късния петъчен следобяд започнахме събирането на групата.

Малко по-малко и хората и кемперите се увеличаваха, а времето отново, сякаш опитвайки се да наложи някаква странна традиция си избра да бъде дъждовно.

На практика май започна много да ни върви " по вода" . Дойде ли време за сбирка и завалява, но пък нас дъжда не ни плаши, а само спомага за по-доброто настроение.

Като един предвидлив кемперист и къмпингар Марци се оказа много подготвен за случея. Имаше шатра с която и в най-проливния дъжд бе приятно да се разходиш по паркинга ,


а след установяването и на централно място бе идеална за опъване на софра и сладки раздумки.

Така неусетно времето минаваше, всички се забавляваха, а упорития есенен дъжд романтично потропваше по тентите.

Освен многото усмивки имаше разбира се и наздравици

и пози за снимки,

а също така и една прекрасна благинка - газовата печка на Пламен, благодарение на която и аз и някои други борихме есенното застудяване.


Групата бе внушителна и трудна за обхващане с поглед, а според Алекс на който възложихме мисията по преброяването - числеността на кемперите е достигнала 20 броя.

Имаше разбира се и хора които се включиха " по комшийски" без своите кемпери - кой с кола, кой пеша, а Фараона специално бе дошъл за сбирката на автостоп от Пловдив.

И така малко по малко времето отново се изтърколи неусетно и ни остави да мечтаем и планираме нови срещи и мероприятия.

 

 

 

 

 

Всички снимки и материали на сайта са със запазени авторски права.
Използването им без писменото съгласие на автора им е в нарушение на закона за авторското и сродните му права
.
 
Untitled Document