kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
кемпер за продан

Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> Кемпери
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Canada

МнениеПуснато на: Съб Окт 31, 2015 2:35 pm    Заглавие: кемпер за продан Отговорете с цитат

Здравейте,
Поради лични причини ще се наложи да се разделя с машинката, макар да имах още планове за поне 5 години напред с нея.Машината е стара с външни и вътрешни забележки, които не са благодарение на мен, а на предишните собственици.Аз от както съм я взел само съм влагал и не искам да изчислявам вложеното в нея но е на 14 000лв.Който има мерак за точно този диапазон и година кемпер ще разбере като дойде и го види на място.Ще изброя екстрите които има и ако някой се интересува от нещо съм насреща.
Кемперът разполага със следните екстри1.соларна система 3бр.панели по 100W и контролер Щека 30Ампера 2. 2бр. тягови акумулатори на 2годин AGM Банер(необслужваем) и на 4години Yuasa (необслужваем) 95ампера 3. Система за каране на олио с два трипътни електрически американски клапана 4.Резервоар допълнителен към основния за олио от неръждаема стомана с общ литраж за олио 160литра 5. допълнителен резервоар 45литра само за нафта - от неръждаема стомана 6. климатик на 220волта 7. Външна баня + мивка с бързи връзки 8.Генератор към кемпера 3киловата(на пропан-бутан) 9. две бутилки за газа пропан бутан по 50литра.+външно зареждане на газта за бензиностанция 10.Допълнителна помпа за чиста вода при отказ на първата.11 Сателитна антена (булсатком) с "хакнати"(безплатни програми) около20бр. 12.Инвертор от 12 на 220 волта 1000вата 13.Активна антена + конвектор за цифрова телевизия 14.Допълнително приспособено разпъване на леглото по цялта ширина на кемпера. 15 Чисто нов акумулатор на буса Мобат 16.Хладилник перфектен на 2сезона аз лично съм го разопаковал и съм платил 1100лв.17. Облицован с естествен корк 18.Изведен маркучи от купете за въздушни възглавници+манометри.18. 4бр. гуми Sava на по 12хил. Километра 19. Телевиор DSM 15инча
ЦЕНАТА Е 9500лв. твърдо
Разхода е 12,5 на сто независимо дали е чисто олио или дизел(така че на олио е 12лв. на нафта кой като я намери SmileSmileSmile) http://bengaziii.snimka.bg/travel/kemper.885061.36221709
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Ное 25, 2015 6:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

up
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Marginal

Местожителство: София, България

МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2016 5:54 am    Заглавие: Олиото. Отговорете с цитат

Здрасти.

Олиото от къде се купува?
На запад колко струва?

Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пет Мар 04, 2016 8:38 am    Заглавие: Отговорете с цитат

нямам представа от къде се купува на запад защото аз си го носяSmileSmileSmile, но съм чел някъде не си спомнян къде че в германия се продавал 100-ов евтин биодизел.Лчно аз тук го купувам от различни заведения и после си го прецеждам и гоотово.Последно купувах август преди да паднат цените драстично на дизела и да го пусна в продажба. на 0,80 ст сле прецеждането излиза на по-малко от 1 лев а разхода е 12.5 литра на 100км което ще рече 12-13лв. Сега предполагам че и за 0,60стотинки ще се продава олиото или максимум 0,80стотики след обработка което ще рече 10лв. на 100км
Върнете се в началото
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пон Окт 17, 2016 8:18 pm    Заглавие: up Отговорете с цитат

След завръщане от Франция през БарселонаSmileSmileSmile септември 2016г. кемпера продължава да се продава сега е пратен в бояджйното за освежаванеSmileSmileSmileSmile
Върнете се в началото
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пон Дек 12, 2016 2:32 pm    Заглавие: коледна промоция Отговорете с цитат

черния петък го пропуснах, но сега нова цена 500лева надолу за КоледаSmileSmileSmile
Върнете се в началото
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Яну 25, 2017 5:36 pm    Заглавие: продаден Отговорете с цитат

тема за кюч.кемпера продаден
Върнете се в началото
марци

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Яну 25, 2017 6:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чакам да се похвалиш с новия kemper
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
bengazi
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Яну 25, 2017 6:29 pm    Заглавие: мерси Отговорете с цитат

Благодаря, но аз го продадох защото смятам да заминавам извън странта.Като се устроя там и ако събера пари ще си купя там SmileSmileSmile
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения    kemper-club forum Форуми -> Кемпери Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети