kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте,
Поради лични причини ще се наложи да се разделя с машинката, макар да имах още планове за поне 5 години напред с нея.Машината е стара с външни и вътрешни забележки, които не са благодарение на мен, а на предишните собственици.Аз от както съм я взел само съм влагал и не искам да изчислявам вложеното в нея но е на 14 000лв.Който има мерак за точно този диапазон и година кемпер ще разбере като дойде и го види на място.Ще изброя екстрите които има и ако някой се интересува от нещо съм насреща.
Кемперът разполага със следните екстри1.соларна система 3бр.панели по 100W и контролер Щека 30Ампера 2. 2бр. тягови акумулатори на 2годин AGM Банер(необслужваем) и на 4години Yuasa (необслужваем) 95ампера 3. Система за каране на олио с два трипътни електрически американски клапана 4.Резервоар допълнителен към основния за олио от неръждаема стомана с общ литраж за олио 160литра 5. допълнителен резервоар 45литра само за нафта - от неръждаема стомана 6. климатик на 220волта 7. Външна баня + мивка с бързи връзки 8.Генератор към кемпера 3киловата(на пропан-бутан) 9. две бутилки за газа пропан бутан по 50литра.+външно зареждане на газта за бензиностанция 10.Допълнителна помпа за чиста вода при отказ на първата.11 Сателитна антена (булсатком) с "хакнати"(безплатни програми) около20бр. 12.Инвертор от 12 на 220 волта 1000вата 13.Активна антена + конвектор за цифрова телевизия 14.Допълнително приспособено разпъване на леглото по цялта ширина на кемпера. 15 Чисто нов акумулатор на буса Мобат 16.Хладилник перфектен на 2сезона аз лично съм го разопаковал и съм платил 1100лв.17. Облицован с естествен корк 18.Изведен маркучи от купете за въздушни възглавници+манометри.18. 4бр. гуми Sava на по 12хил. Километра 19. Телевиор DSM 15инча
ЦЕНАТА Е 9500лв. твърдо
Разхода е 12,5 на сто независимо дали е чисто олио или дизел(така че на олио е 12лв. на нафта кой като я намери ) http://bengaziii.snimka.bg/travel/kemper.885061.36221709
нямам представа от къде се купува на запад защото аз си го нося, но съм чел някъде не си спомнян къде че в германия се продавал 100-ов евтин биодизел.Лчно аз тук го купувам от различни заведения и после си го прецеждам и гоотово.Последно купувах август преди да паднат цените драстично на дизела и да го пусна в продажба. на 0,80 ст сле прецеждането излиза на по-малко от 1 лев а разхода е 12.5 литра на 100км което ще рече 12-13лв. Сега предполагам че и за 0,60стотинки ще се продава олиото или максимум 0,80стотики след обработка което ще рече 10лв. на 100км
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети