kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Пролетна клубна среща 2016
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Христо Александров

Местожителство: BG София

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 9:05 am    Заглавие: Отговорете с цитат

nkalendzhiev написа:
Ice Man написа:
По въпроса за тока - добре е да си подготвен, но ако евентуално не успееш не е проблем и не си заслужава да изпускаш сбирката заради това. Аз съм с 2 малки деца и до сега не съм оставал без ток и топло - всички са супер и помагат. Електроцентрали не липсват, но колко ток ще ти е необходимо за 2 дни? Вземай удължител и бъди спокоен. Акумолатори, генератори, панели, фенери, свещи, огньове ... все ще се оправим. И помни - понякога консумираният ток се измерва в литри Smile

Благодаря за разбирането и предложената помощ.
За съжаление при мен проблема идва от това, че караваната ми изначално няма нито акумулатор, нито инсталацията е предвидена за това. На практика без да се свържа към 220V нямам осветление, помпи за водата и т.н.

Вземи акумулатор, закарай кабели през прекъсвач/предпазител до изхода на трафа и така ще имаш 12 волта винаги. Има от ЛИДЛ зарядни импулсни по 30 лв, също и в OLX има такова, един соларен куфар за 230 лв и си готов. И без солар ще изкараш 3 дни. Само лампи на 12 волта са си нужни още
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
СандрЕли

Местожителство: БГ

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 12:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

С голямо удоволствие ще посетя нашето мероприятие на 22-24 април на Копринка. Ентусиазма ми и това да настоявам за 22-24 е предизвикан от това, че ми се обадиха стари приятели от БАКК. Настроенията при тях са също да посетят нашата среща и да осъществим, така чаканото от всички обединение. Предлагам всички ние да се опитаме да забравим старите проблеми и да присъстваме на тази, за мен историческа среща, защото видяхме, че само обединени и заедно можем да отстояваме интересите на кемперо-каравано- палаткаджииското движение в България! В това се убедиха и протестиращите на А. Батемберг и групата изготвила общият документ!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
NESTI
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 1:30 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

СандрЕли написа:
С голямо удоволствие ще посетя нашето мероприятие на 22-24 април на Копринка. Ентусиазма ми и това да настоявам за 22-24 е предизвикан от това, че ми се обадиха стари приятели от БАКК. Настроенията при тях са също да посетят нашата среща и да осъществим, така чаканото от всички обединение. Предлагам всички ние да се опитаме да забравим старите проблеми и да присъстваме на тази, за мен историческа среща, защото видяхме, че само обединени и заедно можем да отстояваме интересите на кемперо-каравано- палаткаджииското движение в България! В това се убедиха и протестиращите на А. Батемберг и групата изготвила общият документ!

thumb up

Имам предложение и въпрос към Дани и Жоро.
Проблем ли е да се направят две срещи на двете дати?
Така всички ще са удовлетворени Smile
Аз все още не зная дали и кога ще мога да присъствам( ангажимент към възрастен родител), но ако имам възможност бих присъствал и на двете срещи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 1:53 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма никакво ограничение за това да се правят и други срещи, стига да има мераклии да се включат в тях.

Мисля че е пределно ясно на всички че няма как така да се направят нещата, че да бъдат удобни за всички. Затова и правим допитване, за да може всеки желаещ да се включи да си даде предпочитанията и накрая да насрочим срещата така, както са поискали най-много хора.
Явор Генов

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 2:48 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Още едно предложение.
Да поканим на сбриката представители от министерсво на туризма и медии, да видят какво става на един кемпер сбор и какво остава след него.Защто то в обществото масово се налга мнение "каравни, кемпери" - боклуци мърсотия итн.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 3:05 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Явор Генов написа:
Още едно предложение.
Да поканим на сбриката представители от министерсво на туризма и медии, да видят какво става на един кемпер сбор и какво остава след него.Защто то в обществото масово се налга мнение "каравни, кемпери" - боклуци мърсотия итн.

Това не е добра идея. Най-много да се вкараме в беля с подобно нещо. Цялата тая работа с боклука умишлено се преекспонира, защото така е удобно. Реално никой не го интересува правим ли болкук или не, а само какви средства евентуално би могло да се получат от нас и колкото по-малко се набиваме на очи толкова по-тънко ще е цената Blink
Мечето

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 4:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И ние сме за 22-24-ти dancing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Миро Чобанов
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: ДИМТРОВГРАД

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 4:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние сме за 15-17
Върнете се в началото
KFOR-Carp

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 5:10 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Миро Чобанов написа:
Ние сме за 15-17

И на нас е по-удобно 15-17 kemper camper havy
Върнете се в началото
КрасимирСтоаянов

Местожителство: Стара Загора

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 5:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

15-17 и от нас
Върнете се в началото
Пламен Костадинов

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: Пет Мар 25, 2016 5:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На 15-17 ( на23 и 24 ) ще има офроуд състезание в Сливен😊
Върнете се в началото
izo_73

Местожителство: BG- Димитровград

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2016 1:52 am    Заглавие: Отговорете с цитат

15-17
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2016 11:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

До момента гласовете за дати са равни 26/26 не мога да насроча срещата и ще удължим времето за събиране още с някой и друг ден. Надявам се до средата на идната седмица нещата да се проснят.

Ето и кой какво е гласувал

Последната промяна е направена от loveforever на Съб Мар 26, 2016 11:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
Данаил Делчев

Местожителство: Хасково / с. Узунджово

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2016 11:37 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще има дузпи Mim Mim Mim
Върнете се в началото
Kmeta
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Съб Мар 26, 2016 12:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

По доброто решение:
Ако може да е 9 дни сбирката! Embarassed
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 8, 9, 10 ... 14, 15, 16  Следваща
Страница 9 от 16

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети