kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Мар 25, 2016 9:05 am Заглавие:
nkalendzhiev написа:
Ice Man написа:
По въпроса за тока - добре е да си подготвен, но ако евентуално не успееш не е проблем и не си заслужава да изпускаш сбирката заради това. Аз съм с 2 малки деца и до сега не съм оставал без ток и топло - всички са супер и помагат. Електроцентрали не липсват, но колко ток ще ти е необходимо за 2 дни? Вземай удължител и бъди спокоен. Акумолатори, генератори, панели, фенери, свещи, огньове ... все ще се оправим. И помни - понякога консумираният ток се измерва в литри
Благодаря за разбирането и предложената помощ.
За съжаление при мен проблема идва от това, че караваната ми изначално няма нито акумулатор, нито инсталацията е предвидена за това. На практика без да се свържа към 220V нямам осветление, помпи за водата и т.н.
Вземи акумулатор, закарай кабели през прекъсвач/предпазител до изхода на трафа и така ще имаш 12 волта винаги. Има от ЛИДЛ зарядни импулсни по 30 лв, също и в OLX има такова, един соларен куфар за 230 лв и си готов. И без солар ще изкараш 3 дни. Само лампи на 12 волта са си нужни още
С голямо удоволствие ще посетя нашето мероприятие на 22-24 април на Копринка. Ентусиазма ми и това да настоявам за 22-24 е предизвикан от това, че ми се обадиха стари приятели от БАКК. Настроенията при тях са също да посетят нашата среща и да осъществим, така чаканото от всички обединение. Предлагам всички ние да се опитаме да забравим старите проблеми и да присъстваме на тази, за мен историческа среща, защото видяхме, че само обединени и заедно можем да отстояваме интересите на кемперо-каравано- палаткаджииското движение в България! В това се убедиха и протестиращите на А. Батемберг и групата изготвила общият документ!
С голямо удоволствие ще посетя нашето мероприятие на 22-24 април на Копринка. Ентусиазма ми и това да настоявам за 22-24 е предизвикан от това, че ми се обадиха стари приятели от БАКК. Настроенията при тях са също да посетят нашата среща и да осъществим, така чаканото от всички обединение. Предлагам всички ние да се опитаме да забравим старите проблеми и да присъстваме на тази, за мен историческа среща, защото видяхме, че само обединени и заедно можем да отстояваме интересите на кемперо-каравано- палаткаджииското движение в България! В това се убедиха и протестиращите на А. Батемберг и групата изготвила общият документ!
Имам предложение и въпрос към Дани и Жоро.
Проблем ли е да се направят две срещи на двете дати?
Така всички ще са удовлетворени
Аз все още не зная дали и кога ще мога да присъствам( ангажимент към възрастен родител), но ако имам възможност бих присъствал и на двете срещи.
Пуснато на: Пет Мар 25, 2016 1:53 pm Заглавие:
Няма никакво ограничение за това да се правят и други срещи, стига да има мераклии да се включат в тях.
Мисля че е пределно ясно на всички че няма как така да се направят нещата, че да бъдат удобни за всички. Затова и правим допитване, за да може всеки желаещ да се включи да си даде предпочитанията и накрая да насрочим срещата така, както са поискали най-много хора. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Пет Мар 25, 2016 2:48 pm Заглавие:
Още едно предложение.
Да поканим на сбриката представители от министерсво на туризма и медии, да видят какво става на един кемпер сбор и какво остава след него.Защто то в обществото масово се налга мнение "каравни, кемпери" - боклуци мърсотия итн.
Пуснато на: Пет Мар 25, 2016 3:05 pm Заглавие:
Явор Генов написа:
Още едно предложение.
Да поканим на сбриката представители от министерсво на туризма и медии, да видят какво става на един кемпер сбор и какво остава след него.Защто то в обществото масово се налга мнение "каравни, кемпери" - боклуци мърсотия итн.
Това не е добра идея. Най-много да се вкараме в беля с подобно нещо. Цялата тая работа с боклука умишлено се преекспонира, защото така е удобно. Реално никой не го интересува правим ли болкук или не, а само какви средства евентуално би могло да се получат от нас и колкото по-малко се набиваме на очи толкова по-тънко ще е цената _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Съб Мар 26, 2016 11:34 am Заглавие:
До момента гласовете за дати са равни 26/26 не мога да насроча срещата и ще удължим времето за събиране още с някой и друг ден. Надявам се до средата на идната седмица нещата да се проснят.
Ето и кой какво е гласувал
_________________ Магия в лилаво
Последната промяна е направена от loveforever на Съб Мар 26, 2016 11:46 am; мнението е било променяно общо 1 път
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети