kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Апр 12, 2016 10:15 am Заглавие:
Имаше доста мераклии за тези дати , може да заповядат. Въпреки ,че не е "Цветница" , ние цветята - е, има и по-окапали като мен , ще почерпят предварително и с удоволствие . И още нещо - ако съм обидила или засегнала някого , моля за извинение , такава съм с малко прекалено чувство за хумор , тъй че надявам се да се видим на 15 на :Копринка:
Пуснато на: Вто Апр 12, 2016 10:37 am Заглавие: клубни срещи и мероприятия
v.maglova написа:
Имаше доста мераклии за тези дати , може да заповядат. Въпреки ,че не е "Цветница" , ние цветята - е, има и по-окапали като мен , ще почерпят предварително и с удоволствие . И още нещо - ако съм обидила или засегнала някого , моля за извинение , такава съм с малко прекалено чувство за хумор , тъй че надявам се да се видим на 15 на :Копринка:
И това мероприятие отметнахме.
Времето беше разкошно! Копринка си е все така красива а вече и раззеленена. Няма по-голямо удоволствие от това да побъбриш с приятели сред природата на чашка а сутрин да се събудиш от песните на птиците и с чаша горещо кафе да посрещнеш изгрева!
Дано и другата седмица да случим на време.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети