kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Реших да си направя багажна кутия. След като разни майстори ми вдигнаха кръвното с дървени философии, взех нещата в свои ръце ....
Размера на кутията ще е 125/87/65 см. Над нея ще са стойките за три колела. Материала е алуминий 2 мм.
Когато всичко завърши ще Ви споделя цена на заготовките и който иска ще може да си поръча, с размери по избор.
Супер!
Метни една по-ясна схемичка. В какво положение мислиш да я монтираш и как? Нещо, като към теглич.....за по лесно сваляне, капак или вратички? Предвиждаш ли подсилване на ръбовете и страниците?
Ако събере масата и столовете.....
Освен цената, ако може и килограмите...
Цената ще Ви я кажа до няколко дни, като ми я калкулират и на мен. Разбира се, за различните размери ще е и различна. Цената ще е само за ламарина, кройка и сгъване + сгънатите греди, както и естеството на материала.
Препоръчвам Ви вие да си я сглобявате, отново дадох капака да се монтира на друго място и го "осраха", но това е друга тема.
Праховото боядисване излезе под 60 лв.
Ключалките са от най-евтините 2х 6 лв., поради гениалната майсторска намеса. Проекта бе да са на капака и да са хубави.....
Ръбовете излезнаха 35 лв.
Лепило Сика, нитове и др. около 100 лв.
Честно казано и аз така мислих, защото сега още мисля как когато го отворя да го закрепя, но това ще е накрая, когато се монтира и има и колела отгоре.
Това което ме спря е, че мисля отдолу да има стопове и да закача задният номер и в такъв случай капака няма да пада свободно по вертикала....и ще трябва да се кривя и гъзя, когато бъркам вътре
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3Следваща
Страница 1 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети