kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Традиционна пролетна среща - яз.Копринка
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Емил и Ася

Местожителство: гр.София

МнениеПуснато на: Сря Фев 22, 2017 9:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

28.04-01.05

wav2 majorettes wav2
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
vladimir12

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Фев 22, 2017 11:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние сме за и за двете дати. Само да попитам, вярно ли е това че за тази среща се иска разрешение от кмета на Казанлък, защото доколкото знам, много хора ходят на Копринка и къмпингуват свободно?
Върнете се в началото
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: БГ- ВЕЛИНГРАД

МнениеПуснато на: Чет Фев 23, 2017 2:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да отговоря на колегата Владимир, а и не само. Понеже малко съм учил за Горските фондове и законите за нарушенията им, така да се каже и спя с Общината, без да съм проверил в чичо Гугъл, ще кажа това, което знам. Ако има някакви неточности - коригирайте ме.
Всички помним протеста на жълтите павета. Бяхме там да искаме права за къмпингуване и закони. Колеги свършиха много работа в Министерски съвет. Е то хубаво - има правила и закони , ама не ги спазваме. Когато спреш на дадена поляна, дали покрай пътя или в близост до гората/язовира за да си разпънеш палатката/кемпера/караваната, ти спираш на нечия собственост. Било то поземлен или друг частен имот, Общинска публична или частна собственост, горски фонд към дадената Община, землище на ГДС или ГЛС. В такъв случай се уведомява собственика на земята. Описват се лицата по ЛК и ЕГН, и МПС - и това не е нова наредба. Аз съм описван веднъж, но в полицейски участък, понеже се познаваме, и така по приятелски. Така един път не съм бил в нарушение.
На всички язовири има много къмпингуващи, по различно време, на различни места, т.е. няма масовост. В случая без уведомление виждаме, че става (за сега). Но нашето мероприятие е масово, на малка площ, което поражда необходимост да се направи нужното. Ползвах жокер. Имам в предвид какво трябва да се направи, и ще го направя след като се уточни датата на мероприятието. За това дадох крайна дата 31.03.2017г., за да имам време да свърша необходимото.
ilkomuhata
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Чет Фев 23, 2017 9:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Bravos thumb up
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
Tedka&Milen

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Те това чакахме адмирации. Нека да е по-продължително. 28-01.05 два екипажа
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
NESTI
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 5:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

28.04 - 01.05 2017 thumb up
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
vladimir12

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 7:14 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

gabroveca 2604 написа:
Да отговоря на колегата Владимир, а и не само. Понеже малко съм учил за Горските фондове и законите за нарушенията им, така да се каже и спя с Общината, без да съм проверил в чичо Гугъл, ще кажа това, което знам. Ако има някакви неточности - коригирайте ме.
Всички помним протеста на жълтите павета. Бяхме там да искаме права за къмпингуване и закони. Колеги свършиха много работа в Министерски съвет. Е то хубаво - има правила и закони , ама не ги спазваме. Когато спреш на дадена поляна, дали покрай пътя или в близост до гората/язовира за да си разпънеш палатката/кемпера/караваната, ти спираш на нечия собственост. Било то поземлен или друг частен имот, Общинска публична или частна собственост, горски фонд към дадената Община, землище на ГДС или ГЛС. В такъв случай се уведомява собственика на земята. Описват се лицата по ЛК и ЕГН, и МПС - и това не е нова наредба. Аз съм описван веднъж, но в полицейски участък, понеже се познаваме, и така по приятелски. Така един път не съм бил в нарушение.
На всички язовири има много къмпингуващи, по различно време, на различни места, т.е. няма масовост. В случая без уведомление виждаме, че става (за сега). Но нашето мероприятие е масово, на малка площ, което поражда необходимост да се направи нужното. Ползвах жокер. Имам в предвид какво трябва да се направи, и ще го направя след като се уточни датата на мероприятието. За това дадох крайна дата 31.03.2017г., за да имам време да свърша необходимото.

Благодаря за изчерпателния отговор thumb up Ние също бяхме на всички протести относно къмпингуването.
Върнете се в началото
turbo1

Местожителство: Сливен BG

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Милчо , аз не съм рибар ,ама риболова няма ли да е забранен по това време ? Да не загубим част от “електората“/визирам рибарите/ за пролетната среща ??? pulling hair
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 7:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не съм запознат със закона за риболова за 2017г. Мисля, повечето видове риба е забранена, а някоя е разрешена - щуката ли, бялата ли - не знам. Да помагат риболовците Wink .
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 7:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За момента ето какво казва глас народен:

Колегите, които са дали мнение, че датата не е от значение, ги има и в двете графи.
turbo1

Местожителство: Сливен BG

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 7:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Днес едни приятели риболовци казаха че всичката риба е забранена от 15 април !
Върнете се в началото
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 8:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз съм риболовец, но на Копринка на срещите не практикувам този спорт.
ilkomuhata
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 8:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Учи таблата тогава
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 10:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ilkomuhata написа:
Учи таблата тогава

А ти прочети поне първи том, издателство Габровеца Very Happy
Гого
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Пет Фев 24, 2017 10:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Чувал съм, че когато двама си ги мерят, не трябва да си слагаш задника там. За това ще си седя и маам пуканки popcorn
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4 ... 22, 23, 24  Следваща
Страница 3 от 24

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети