kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Юни 03, 2014 8:17 pm Заглавие:
Къмпинга не е лош.Не си спомням цената,но общо взето навсякъде е около20е.Предимството му е ,че е близо до града.Лошото е,че на първа линия са си направили вили-целогодишни каравани с алуминиеви дограми за форцелт.За чистота и удобста,няма смисъл да коментираме-безупречни.С две думи
за няколко дни е прекрасно.Надявам се да съм бил полезен. _________________ Спорта е вреден и опасен а работата-смъртоносна!
Хубав голям басейн, детски басейн с фонтан октопод - сигурно си го видял на сайта им.
Повечето места са със сянка.
И аз и децата ми много го харесваме.
Основния му недостатък е, че настилката на местата за отделните каравани или палатки е много фин черен пясък, нещо като много ситна пепел и тя се вдига във въздуха и цапа всичко - особено децата като се разтичат стават като негърчета. Аз съм купил от Метро покривало за ремарке - разпъвам първо него и тогава опъвам палатката нареждам маси, столове, ........
В заключение да кажа - харесва ми - другата седмица пак там ще отида.
Пуснато на: Вто Мар 10, 2015 6:09 pm Заглавие:
Колеги, дали някой е посещавал този къмпинг през ранна пролет?
Ще ми се през втората седмица на м.април да открием сезона с една разходка до този къмпинг.
Благодаря
Колега, щом сте решили разходката винаги си струва.
През ранна пролет не съм ходил, но така се получава, че все отивам през ранната есен около 15 септември. Къмпингът работи, но не и инфраструктурата му - барчета, басейни, дори махат и чадърите от плажа, няма топла вода, защото е само на соларни колектори. Така ще е и през април със сигурност. Но пък градът е на 2 километра и има доста какво да се види.
Регистриран на: 25 Фев 2013 Мнения: 595 Местожителство: Стара Загора
Пуснато на: Вто Мар 10, 2015 10:25 pm Заглавие:
Миналата година бяхме в периода 1-6 Май. Къмпинга беше отворен, но както каза колегата по-горе не работеха "екстрите". Има си ток, вода. Малък минус беше шума от колите, които преминават вечер по шосето над къмпинга. Иначе беше идеално!
E, да си отговоря сам
Има автобус до града , който спира пред входа на къмпинга и е през 20 мин . Проблемът е че последния е около 19,30 . Така че на връщане с такси .Цената с такси този септември беше 6-7 евро от пристанището до Батис - проверена неколкократно.
Пуснато на: Пон Юни 13, 2016 9:22 pm Заглавие:
Да споделя и аз своите впечатления от къмпинга, може да са от полза на някой. Пристигнахме в къмпинга (двама възрастни с две деца) в петък вечер около 20:30. Рецепцията беше затворена и след около 10 минутно лутане една гъркиня явно от персонала ни каза да паркираме някъде, а на сутринта ще ни регистрират. Избрахме си място и се настанихме. Местата за къмпингуване са удобни, добре обособени едно от друго. Гледка към морето няма на нито едно от тях. Там се намират ресторант и барове, от които получавахме сериозно озвучаване, гарнирано с пиянски припявания вечер до към 02:00 часа. Зад нас беше главният път, който е доста оживен и шума е на ниво. Чудесна комбинация! Сутрин рано зазвучаваха косачки и резачки, хората се грижеха да не се успим. В баните имаше топла вода по всяко време, но хигиената им куцаше. В мъжката баня от батериите стърчаха само маркучите, а в единствената кабинка със слушалка на края на маркуча беше счупена стойката за закачане на душа. Добре че някой се беше светнал и беше вързал една свинска опашка, та с нейна помощ и малко напасване душа успяваше да се задържи на стърчаща кука. Тоалетните са само моноблок седалките са изчезнали и сяда се директно на порцелана. Който е с кемпер или каравана си ползва своята тоалетна, който е с палатка ще му се наложи да се престраши. Дойде време за плаж. Шезлонги и чадъри доста и са един върху друг. Свободна зона не видях. Водата и в двата дни на престоя ни беше пълна с боклуци, които плаваха по повърхността й - пластмасови бутилки, пликчета, хартии и какво ли още не. Решихме да отидем на басейн. Двата басейна са хубави, но децата са в такава възраст, че за нас не бяха подходящи. Малкия няма още две години и не мога да го пусна сам в детския, а за възрастни е забранено да влизат. Големият е на 7 и не го пускат с мен в големият басейн понеже там е забранено за деца под 10 години. Патова ситуация. Всичко това за цена от 31,30 евро на вечер. Видяхме го, но просто това не е нашият къмпинг. Има си плюсовете, има си и минусите - всеки сам може да реши за себе си. Лично аз през цялото време имах чувството, че съм на нашето черноморие.
Пуснато на: Вто Юни 14, 2016 5:20 am Заглавие:
Свинската опашка е мое дело
Ние бяхме там в края на май и ми хареса единствено плажа. Беше много чисто и спокойно. Водата също беше кристално чиста. Но от къмпинг-частта е занемарена.
Хубавото е, .е е близо до града.
В момента сме тук. Както е писано и по горе, противоречив къмпинг. 31 евро, 2+2. Позанемарена къмпинг част. Топла вода от вчера няма. Възрастни в детския басейн не пускат. В големия над 10 години. Вече две сутрини почват да косят с моторни косачки в 06.30. Въпреки всичките ми псувни не спират. През нощта си е шумно от пътя. Не дават да ползваш тоалетните на басейна, които са чисти, ако си от къмпинга. Въобще, мисля, Че са сменили бизнес концепцията и са се ориентирали повече като градски плаж. Идват много хора от Кавала. Забравих, по занемарени бани и тоалетнив Гърция не съм виждал.
Аз лично няма да повторя тук.
За момента има свободни места и не е необходима резервация.
Пуснато на: Нед Юни 04, 2017 12:36 pm Заглавие:
31 евра! Никога не съм плащал толкова за гръцки къмпинг. Хем с палатката и колата ми седеше вътре. Сега зяпам къмпинги из Пелопонес... Ми трудно стигам 25 евра. И не пише цена за ток, та се чудя дали не влиза в цената...
На Арменистис, където киснахме няколко години, към днешната дата би ми излязло 23,5 на ден (едното дете е под 4 години). Като се приспадне една такса от офертата 3+1 става съвсем тънко.
Е, няма басейн...
И не ми трябва ток.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети