kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравей, аз съм Милен на предната пролетна среща донесох разни нещица за децата, ме знам до колко съм ти бил полезен. Моливи маркери и блокчета ги имаш от мен ще взема достатъчно. Ако е необходимо нещо друго моля те пиши ми аз лично нямам идея.
Пуснато на: Сря Апр 05, 2017 6:08 pm Заглавие:
Ice Man написа:
Мераклии да присъстват разбрах, че има много. Както всяка година и при всяка среща искам да повдигна въпроса искате ли да направим нещо за децата? Някой ще кажат, че задавам риторичен въпрос но все пак искам да разбера има ли някой който иска да се включи в това мероприятие. Имам нужда от идеи за игри, от помощници от спонсори за награден фонд и въобще от всички вас. Очаквам на лични или тук в темата кой с какво иска да се включи. Много е неудобно (поне за мен) всеки да си доведе детето, а да не направи нищо за него. Игри - ОК, но като започнем да раздаваме награди се нареждат всички деца и стават драми ако някое не получи (и това го разбирам). Така че, ние като родители можем да се погрижим за нещо елементарно и дребно с което да зарадваме децата. Хубаво е да получаваме, но нека се научим и да даваме. Добре е и игрите и водещите да са различни - така че очаквам идеи, предложения и ЖЕЛАНИЕ от ваша страна. Новобранците могат спокойно да се хвърлят с главата напред в тази инициатива. Детската градина се нуждае от нови играчки, защото доста от старите се изпочупиха последните 2 сбирки. Ще разпечатам отново неща за оцветяване, но маркерите и моливите пак няма да са достатъчни за всички - нека се погрижим и за това. Играчките, които са ненужни за вашето дете могат да бъдат използвани за фонда на детската градина. Кино ще има - предложете филм. Искате ли да подготвя някаква тема за родителите - нещо за възпитанието или отношението в семейството? - ако има желаещи нека кажат, за да знам за колко човека да се готвя (евентуални материали и т.н.). Коментари по темата биха ми били от полза, за да се ориентирам да правим ли нещо или нямате желание.
Знаеш възможностите на моята жена за организиране на игри. Тържественно обещавам да я доведа на сбирката
Извън майтапа, ще взема пак чувала с игрите и каквито награди намеря в гаража.
Да те броим като участник в заниманията с децата или ...?
Просто за статистиката - направих си труда да сметна, че след публикуване на апелът ми за включване в заниманията с децата темата е прегледана 765 пъти. Отзова ли се има само 3 човека. Какво е това питам се аз? Не ни е грижа за децата ни или ни е по-лесно да не поемаме ангажименти, а някои други да опъват каишите. Не че нещо, но не искате ли да прекарате малко време с децата си? Обръщам се основно към родителите - къде остава общуването и пълненето на емоционалният резервоар на децата. Готови сме да грабим с пълни шепи, а да даваме не можем. Просто размисли ... сори.
Пуснато на: Пон Апр 10, 2017 9:15 am Заглавие:
Тъй като е ясно, какво се получава на една такава сБирка, дори и човек да е абсолютен новобранец и да не е ходил на такова мероприятие, се чудя, има ли сигурен метод да си намеря мястото, без риск да се налага да закачам и местя след или по време на първата вечер...
Ще бъда благодарен ако се намерят доброволци за пускане на лодката. Оказа се , че моята тайфа няма да идва. Екипажа ми е недостатъчен. Състои се от мен , жена ми и Чери-чихуа - 900 грама.
Смятам в петък да заидвам.
Кервана ще е следния - аз с кемпера влача лодката , жена ми с джипа за пускане и вадене. Цирка няма да е малък и кратък...
Ако оставите тел. ще съм Ви благодарен , за да се намерим с помагачите..
За първи път ще ми е с такъв катун и жена ми се притеснява , че ще сме сами...
Ще бъда благодарен ако се намерят доброволци за пускане на лодката. Оказа се , че моята тайфа няма да идва. Екипажа ми е недостатъчен. Състои се от мен , жена ми и Чери-чихуа - 900 грама.
Смятам в петък да заидвам.
Кервана ще е следния - аз с кемпера влача лодката , жена ми с джипа за пускане и вадене. Цирка няма да е малък и кратък...
Ако оставите тел. ще съм Ви благодарен , за да се намерим с помагачите..
За първи път ще ми е с такъв катун и жена ми се притеснява , че ще сме сами...
Един доброволец е наличен.При това от Пловдив и също Стоян. 0896 835675.
Пуснато на: Чет Апр 13, 2017 7:45 am Заглавие:
Ей затова се пазаруват сериозни кемпери. Минимум задно с двойна гума А аз мисля, че ще съберат толкова помощници, че джипа няма да ти трябва. Ще пуснеш лодката с кемпера, а после и лодката и кемпера на ръце ше ги изкарат.
Мислех до водата да се опъвам, ма май ще е като под мост над магистрала...
Обещавам от мен да се чува само пляс от греблата и наздраве
Всъщност сега ше ми е генералната репетиция на Рупите и не се знае дали се знае. Некои неща, като чалга и гръцко (не, не смятам, че музиката прави хората по добри или по лоши, самата музика не търпя), нерваци и снобари (последните аз ги тормозя и то много) гледам да не си ги причинявам. Затова и се зачудих как ще си наеря мястото Най вече заради децата ще се замъкнем де. Това явно със сигурност ще си струва...
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети