kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Традиционна пролетна среща - яз.Копринка
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
Tedka&Milen

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2017 2:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравей, аз съм Милен на предната пролетна среща донесох разни нещица за децата, ме знам до колко съм ти бил полезен. Моливи маркери и блокчета ги имаш от мен ще взема достатъчно. Ако е необходимо нещо друго моля те пиши ми аз лично нямам идея.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
коколандия

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Апр 05, 2017 6:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ice Man написа:
Мераклии да присъстват разбрах, че има много. Както всяка година и при всяка среща искам да повдигна въпроса искате ли да направим нещо за децата? Някой ще кажат, че задавам риторичен въпрос но все пак искам да разбера има ли някой който иска да се включи в това мероприятие. Имам нужда от идеи за игри, от помощници от спонсори за награден фонд и въобще от всички вас. Очаквам на лични или тук в темата кой с какво иска да се включи. Много е неудобно (поне за мен) всеки да си доведе детето, а да не направи нищо за него. Игри - ОК, но като започнем да раздаваме награди се нареждат всички деца и стават драми ако някое не получи (и това го разбирам). Така че, ние като родители можем да се погрижим за нещо елементарно и дребно с което да зарадваме децата. Хубаво е да получаваме, но нека се научим и да даваме. Добре е и игрите и водещите да са различни - така че очаквам идеи, предложения и ЖЕЛАНИЕ от ваша страна. Новобранците могат спокойно да се хвърлят с главата напред в тази инициатива. Детската градина се нуждае от нови играчки, защото доста от старите се изпочупиха последните 2 сбирки. Ще разпечатам отново неща за оцветяване, но маркерите и моливите пак няма да са достатъчни за всички - нека се погрижим и за това. Играчките, които са ненужни за вашето дете могат да бъдат използвани за фонда на детската градина. Кино ще има - предложете филм. Искате ли да подготвя някаква тема за родителите - нещо за възпитанието или отношението в семейството? - ако има желаещи нека кажат, за да знам за колко човека да се готвя (евентуални материали и т.н.). Коментари по темата биха ми били от полза, за да се ориентирам да правим ли нещо или нямате желание.

Знаеш възможностите на моята жена за организиране на игри. Тържественно обещавам да я доведа на сбирката Smile
Извън майтапа, ще взема пак чувала с игрите и каквито награди намеря в гаража.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
стоян70

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пет Апр 07, 2017 7:36 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Броите и мен.
До момента още нямам сефте с кемпера, ама може да хукна преди това за проба някъде...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Ice Man

Местожителство: Russe

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2017 9:02 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Да те броим като участник в заниманията с децата или ...?
Просто за статистиката - направих си труда да сметна, че след публикуване на апелът ми за включване в заниманията с децата темата е прегледана 765 пъти. Отзова ли се има само 3 човека. Какво е това питам се аз? Не ни е грижа за децата ни или ни е по-лесно да не поемаме ангажименти, а някои други да опъват каишите. Не че нещо, но не искате ли да прекарате малко време с децата си? Обръщам се основно към родителите - къде остава общуването и пълненето на емоционалният резервоар на децата. Готови сме да грабим с пълни шепи, а да даваме не можем. Просто размисли ... сори.
Върнете се в началото
chicken

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2017 9:15 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тъй като е ясно, какво се получава на една такава сБирка, дори и човек да е абсолютен новобранец и да не е ходил на такова мероприятие, се чудя, има ли сигурен метод да си намеря мястото, без риск да се налага да закачам и местя след или по време на първата вечер... Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
vladostanimirov

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2017 10:58 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Събират се около 150 екипажа на място което побира окоро 1500 . Не се шашкай.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vladimir12

МнениеПуснато на: Пон Апр 10, 2017 11:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Така де, а пък нали има места и отпред до водата fisherman
Върнете се в началото
стоян70

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2017 9:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ще бъда благодарен ако се намерят доброволци за пускане на лодката. Оказа се , че моята тайфа няма да идва. Екипажа ми е недостатъчен. Състои се от мен , жена ми и Чери-чихуа - 900 грама.
Смятам в петък да заидвам.
Кервана ще е следния - аз с кемпера влача лодката , жена ми с джипа за пускане и вадене. Цирка няма да е малък и кратък...
Ако оставите тел. ще съм Ви благодарен , за да се намерим с помагачите..
За първи път ще ми е с такъв катун и жена ми се притеснява , че ще сме сами...
Върнете се в началото
Стенли и Люси

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2017 9:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

стоян70 написа:
Ще бъда благодарен ако се намерят доброволци за пускане на лодката. Оказа се , че моята тайфа няма да идва. Екипажа ми е недостатъчен. Състои се от мен , жена ми и Чери-чихуа - 900 грама.
Смятам в петък да заидвам.
Кервана ще е следния - аз с кемпера влача лодката , жена ми с джипа за пускане и вадене. Цирка няма да е малък и кратък...
Ако оставите тел. ще съм Ви благодарен , за да се намерим с помагачите..
За първи път ще ми е с такъв катун и жена ми се притеснява , че ще сме сами...

Един доброволец е наличен.При това от Пловдив и също Стоян. 0896 835675.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
mulenceto

Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)

МнениеПуснато на: Сря Апр 12, 2017 9:49 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей сега стана опашката laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Ice Man

Местожителство: Russe

МнениеПуснато на: Чет Апр 13, 2017 7:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

И аз ще помогна. Живот и здраве в петък съм там. 0886 333 232 - Илия.
Върнете се в началото
chicken

МнениеПуснато на: Чет Апр 13, 2017 7:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ей затова се пазаруват сериозни кемпери. Минимум задно с двойна гума Smile А аз мисля, че ще съберат толкова помощници, че джипа няма да ти трябва. Ще пуснеш лодката с кемпера, а после и лодката и кемпера на ръце ше ги изкарат.
Мислех до водата да се опъвам, ма май ще е като под мост над магистрала...
Обещавам от мен да се чува само пляс от греблата и наздраве Smile

Всъщност сега ше ми е генералната репетиция на Рупите и не се знае дали се знае. Некои неща, като чалга и гръцко (не, не смятам, че музиката прави хората по добри или по лоши, самата музика не търпя), нерваци и снобари (последните аз ги тормозя и то много) гледам да не си ги причинявам. Затова и се зачудих как ще си наеря мястото Smile Най вече заради децата ще се замъкнем де. Това явно със сигурност ще си струва...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Adrian

МнениеПуснато на: Чет Апр 13, 2017 8:43 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Стояне, и аз съм на линия - имаш ми телефона, а аз имам твоя.
надявам се да дойда на сбирката.....освен ако не се отвея към Гръцко....
Поздрави!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
стоян70

МнениеПуснато на: Чет Апр 13, 2017 8:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря Ви - утре ще Ви звънна като назрее момента.
Върнете се в началото
toi_78

Местожителство: пловдив

МнениеПуснато на: Чет Апр 20, 2017 9:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

28.04 е добре
Пишете ни 2+2 деца
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Клубни срещи и мероприятия с развлекателен характер Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3 ... 9, 10, 11 ... 22, 23, 24  Следваща
Страница 10 от 24

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети