kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Май 15, 2017 2:34 pm Заглавие:
Малко странично, ама искам такъв под за банята. Така де, това над пода. Някой виждал ли е нещо такова нейде? При нас постоянно някой мокри за нещо, другия нахлува по чорапи... Ако не е нивелирано идеално, си има локва направо...
Пуснато на: Сря Май 17, 2017 10:16 am Заглавие:
Да бе! Аз сега пак загледах прогнозата и в неделя ми се струва, че няма да има излизане от там. Моето ванче дори и с вериги ще изпуши, ако трябва да си изкара и караваната, а разбрах, че излизането е и нагоре.
Пуснато на: Сря Май 17, 2017 11:01 am Заглавие:
Абе повечето неща, с които хората си дърпат караваните и им викат джипове, може и да изкарат себе си от там. Ама със закачена каравана бих погледал сеир, преди да извикам трактор от селото Не съм видял някой да кара ежедневно с правилните гуми, а дали ще се лизга една или четири все си е лизгане
Едно време имах Исузу, от големите, с гуми, които ми взимаха здравето на твърдо. Това на кални черни пътища искаше само ръчка и широка усмивка Преспите ги пробиваше като снегорин. Едно Чероки, от дъртите, редовно го изкопавах от някъде. Но с него пък се пътуваше по няколко стотин колометра по асфалт... Пак виеше, ама се ядваше и не лапаше бензина като ламя. Една Тойотка Ленд крузер (Боже, колко яки дървета бяха старите!) и тя не се справяше с асфалтовите гуми. Само окачването и ползвах, но зализга ли се... Първата ми кола с турбо...!
Пуснато на: Сря Май 17, 2017 11:18 am Заглавие:
Ние миналата година ходихме за сефте. Беше много готино.
Аз бих посъветвала, който ще ходи да го прави по светло. Ние нали все окъсняваме и миналата година по тъмно и валежно обикаляхме първо из селото, а после и през нивите докато успеем да нацелим къде точно е лагера на събитието. Добре че беше Евгени да помага. Дори и да има човек ГПС с точните координати, като няма път или той е черен и изровен , в тъмницата е ... голям купон. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Сря Май 17, 2017 11:23 am Заглавие:
Е, ние се гласим за петък по обяд Само неделята ме притеснява. Всъщност силно казано ме притеснява, защото винаги се намира начин, а за мен ще е полезен опит и може и да е забавно дори. Но на жената не и се струва така, особено с двете деца (които пък си имат гумени ботуши ) и ми трябват доводи, подкрепящи твърдението ми, че ще се оправим
Пуснато на: Сря Май 17, 2017 11:43 am Заглавие:
Гумените ботуши са задължителни и за малки и за големи. Това за който има мерак да гледа от близо траковете. Не че и без тях не може, ама после как се мият ...
Ние на отиване минахме през селото и много се лутахме докато уцелим къде точно е най-добре да излезем от него и да хванем тоя път през нивите. Ако директно се хване през нивите малко преди селото като че ли е по-добре. Самия лагер е в близост до селото, но ги дели нещо като дере и затова се обикаля през нивите. Ако се ходи по светло според мен всичко е много по-лесно, защото имаш видимост и като ти се види, че пътя през нивата е много изровен или се е образувала някоя кофти кал или локва, може да огледаш добре от къде малко в страни става да обиколиш. При нас на тръгване последния ден, вече в сухо и слънчево време имаше нужда така на 2-3 места да обиколим за да не си отпорим резервоара за мръсната вода заради валога, а други кемпери си бяха минали без проблем през същото това място. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Сря Май 17, 2017 12:42 pm Заглавие:
Не страшуйте се бе. Ми то нали за това е офроуд, за да има екшън. Пък и да вали, почвата е камениста и бързо изсъхва. Преди две години и аз сбърках да мина през селото. Бях със стария кемпер и естествено се забих в една кал, от където нямаше мърдане. Марци помогна и извика едно малко джипче. Докато се чудех този какво иска, момчето закачи кечпера и го понесе по баира, като бръмбар сламка.
Трябва да внимавате, след като минете с. Еница, преди Лазарово следете за черен път в дясно. Личи си защото е доста изоран от джиповете. _________________ Пазете и обичайте нашата България
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7Следваща
Страница 2 от 7
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети