kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
4-те общински бивака край Шабла ще работят и това лято
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lubomihaylov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Сря Юни 21, 2017 8:15 am    Заглавие: 4-те общински бивака край Шабла ще работят и това лято Отговорете с цитат

Как звучи само "Зона за бивакуване" Smile Това трябва да е българският вариант на "зона за къмпиране".

Аз лично не съм ходил по северното черноморие, камо ли на "бивакуване", затова ще бъда благодарен ако тези, които са ходили споделят дали си струва.
Подорбности и координати тук:

http://camping.bg/4-%D1%82%D0%B5-%D0%BE%D0%B1%D1%89%D0%B8%D0%BD%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B1%D0%B8%D0%B2%D0%B0%D0%BA%D0%B0-%D0%BA%D1%80%D0%B0%D0%B9-%D1%88%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%B0-%D1%89%D0%B5-%D1%80%D0%B0%D0%B1%D0%BE%D1%82%D1%8F%D1%82-%D0%B8-%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0-%D0%BB%D1%8F%D1%82%D0%BE-news413.html

Ако има такава тема( не я видях), моля да се премести там.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
vladimir12

МнениеПуснато на: Сря Юни 21, 2017 11:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние след седмица сме там и ще споделя впечатления после. Мисля си обаче, че ще ми хареса повече от това да се навра в един много уреден къмпинг в Гърция Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
ganev78

МнениеПуснато на: Чет Юни 22, 2017 8:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

и мен ми звучи хубаво. Ще чакаме да напишеш впечатления
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
vladimir12

МнениеПуснато на: Чет Юни 22, 2017 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ganev78 написа:
и мен ми звучи хубаво. Ще чакаме да напишеш впечатления
thumb up
Върнете се в началото
ckaytss

Местожителство: Силистра

МнениеПуснато на: Нед Юни 25, 2017 8:14 pm    Заглавие: на палатка Отговорете с цитат

Здравейте, миналата година бях на палатка в Езерец мястото е спокойно има химическа тоалетна и казани... Тази година ще има и заведение за скара бира което малко ни притесни отностно нивото на музиката вечер. Пътят до плажа е чакълиран като тази година е и валиран и не друса. Трябва да се заредите с вода или да имате съдове и да си пълните.
Крапец е с доста дълга плажна ивица но там по принцип си е по-шумно от към компаниите но винаги можете да си намерите място. Там има и някакъв кладенец за който бяха коментирали колеги миналата година.
Дуранкулак - север /граничарският плаж/ до него и до Крапец се стига по черен път което особено за Дуранкулашкия може да е малко проблемно при излизане в кал с каравана особено ако нямате добър влекач. - за там също не знам да има вода.
Миналата година съм спал само на Езерец и в Крапец но на платеният къмпинг който е преди плажа
Върнете се в началото
Евгени
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2017 7:12 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние миналата година бяхме там. Останахме много доволни.

http://kemper-club.com/forum/viewtopic.php?p=119064&highlight=#119064

След две седмици пак тръгваме на север.
vladimir12

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2017 10:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тази събота потегляме и вече нямам търпение Happy skara caravan
Върнете се в началото
lubomihaylov

МнениеПуснато на: Сря Юни 28, 2017 1:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Сори, пропуснал съм този страхотен пост на Евгени.
Нави ме.. След 15юли ще се замотаем натам.
Няма да е трудно да ни познаете. Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
North wind
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Съб Юли 01, 2017 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Евгени написа:
Ние миналата година бяхме там. Останахме много доволни.

http://kemper-club.com/forum/viewtopic.php?p=119064&highlight=#119064

След две седмици пак тръгваме на север.

Обадете се като пристигнете да мина да пием по едно, че вече втора седмица камъни редя от скука Smile

И ако си носите неопрените ще е чудесно, че аз съм за никъде по тези шортички Smile

big dog
dankov64
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: B.G.-ДОБРИЧ

МнениеПуснато на: Вто Юли 04, 2017 7:34 am    Заглавие: Крапец север Отговорете с цитат

Тази събота и неделя бях на Крапец север, там посрещах слънцето. Като изключим студената вода и пренаселеноста (поради 1юли) всичко беше много хубаво. На мен ми допада тази дивотия, при тази пренаселеност трудно чуваш музиката на комшиите, 15-20 метра от компания. Повечето каравани и кемпери бяха Румънски, имаше много кайт сърфисти и гледката към морето беше приятна.

Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
Илиан Иванов
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Пон Юли 17, 2017 6:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Колеги, а има ли вода наблизо? Никъде не видях инфо.
Върнете се в началото
grema

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Юли 17, 2017 8:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Ние минахме от там миналата седмица. Като минус видяхме единствено студената вода, която на мен лично ми харесва, но на дечурлигата много бързо им "писна" водата Smile . Като цяло мога да кажа, че е голямо спокойствие. Относно прясната вода ние не стояхме дълго, а и имахме вода за 4-ри дена, но имам приятел влюбен в това приятно за къмпингуване място и ще го питам за водоснабдяването.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
ckaytss

Местожителство: Силистра

МнениеПуснато на: Пон Юли 17, 2017 9:06 pm    Заглавие: Имаше кладенец доколото знам Отговорете с цитат

Илиан Иванов написа:

Доколкото знам има кладенец на черният път... Има един кръст там трябва да е кладенеца. Споменаваха го миналата година ще потърся информацията...
Намерих в Къмпиране по Северното Черноморие
Другото е след с. Крапец, минаваш покрай незавършеният къмпинг от едно време и отиваш на морето. Можеш да се установиш там покрай морският бряг има и две каравани със студена бира, сладолед и риба. На стотина метра на север има огромно дърво в основите на което има кладенец със помпа и ледена вода. Можеш да продължиш и на север покрай плажа има път пясъчно чакълест и да достигнеш до дуранкулашкото езеро.
Върнете се в началото
dankov64
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: B.G.-ДОБРИЧ

МнениеПуснато на: Пет Юли 21, 2017 5:10 pm    Заглавие: Re: Имаше кладенец доколото знам Отговорете с цитат

ckaytss написа:
Илиан Иванов написа:

Доколкото знам има кладенец на черният път... Има един кръст там трябва да е кладенеца. Споменаваха го миналата година ще потърся информацията...
Намерих в Къмпиране по Северното Черноморие
Другото е след с. Крапец, минаваш покрай незавършеният къмпинг от едно време и отиваш на морето. Можеш да се установиш там покрай морският бряг има и две каравани със студена бира, сладолед и риба. На стотина метра на север има огромно дърво в основите на което има кладенец със помпа и ледена вода. Можеш да продължиш и на север покрай плажа има път пясъчно чакълест и да достигнеш до дуранкулашкото езеро.

Снимките са от същото място, почти до езерото, кладенеца го видях от далеко. За наличието на вода ще птоверя тази седмица.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана Yahoo Messenger
lubomihaylov

МнениеПуснато на: Съб Юли 22, 2017 9:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
Днес се прибрахме и веднага давам инфо за Крапец преди всичко. Логично интернета там е лукс като във Франция и други западни страни, затова нямаше как да стане по-рано.
Уцелихме три дни в които ставаше за кайт, ама не ми е по сърце.
Та ето няколко снимки. Южната част е малко на баир, ама си има плюсове.

Преобладаваха каравани с румънска регистрация в тази част.
Северната част по ми хареса. Равно и по-спокойно. Е, не визирам наплива на плажуващи през деня.

Всичко беше добре, освен атаката на комарите в четвъртък. Е, няма такова преживяване. Може би бяха десет хиляди, половината от които бяха вътре в кемпера. Разбрах, че не е нормално нещо за това място, затова го отдавам на безветрието тази вечер.
За кладенеца. Намира се по средата на плажната ивица под едно голямо дърво.Незаменима екстра. Ако някой предвиди една помпа, ще пълни директно в кемпера.

И на финала няколко думи за другите места.
Дуранкулак: Почти си мислех, че сме в Румънско, поне според навигацията. Черен път през едно поле, като вероятността да се разминеш със насрещен автомобил е нула. Аз лично не бих влязъл в току що ожънатата нива. Стигнахме един лагер и реших, че не ми се експериментира с търсене на трактор.
Прескочихме и до Езерец, за да се скрием от вятъра, но и там не е моето място. Висок бряг, иначе гора с мнооого комари.
Дано съм бил полезен с информацията на пътуващите натам. А, газ можете да заредите в Шабла. Има и хубаво пазарче с невероятни розови домати за ракийката и то на цена от 1.50лв. Можете да си купите страхотен хляб и закуски от пекарната при влизане в дясно.
И не на последно място, страхотно отношение към домашните любимци.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети