kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Къмпинг златна рибка
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
lubomihaylov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пет Юни 16, 2017 7:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От 1996 ходя в района-Градина, после по плажа на юг. Но от две години приключих с това приключение. Слънчев бряг на плажа между Черноморец. Освинване за уикенда... Не ми се споделя. Рибката не е това, което беше преди това.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
jiji_pz

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2017 12:00 pm    Заглавие: Първи къмпинг Отговорете с цитат

Здравейте,
Бихте ли ме улеснили като ме насочите с информация, по какъв начин е присъединяването към мрежата(вода и електричество).
Електричеството ще го оправим и на място каквото и да е. но ме притеснява повече водата. Понеже съм с англичанка и имам отвън само една помпичка и мисля да правя съд с поплавък към който да вързвам извода от къмпинга. Въпроса ми е само какъв е той.
Благодаря
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2017 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За последно като минавахме през Златна рибка присъединяване нямаше. Имаше чешми и кой с каквото има с такова си пълни.
jiji_pz

МнениеПуснато на: Съб Юни 17, 2017 12:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Значи и с маркуч да се запася.

Ще е посещение за първи път на къмпинг. Та се надявам да се получи.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefchev

Местожителство: Костинброд

МнениеПуснато на: Сря Юли 26, 2017 10:26 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте,
вчера се завърнах от Златната,
изкатахме там 17 дни и беше добре чесно казано

Има кусури къпминга но да кажем че е пносимо.

1, Ликендите става много пренаселено
2, Банята с тоалентата е другия проблем за целия този къмпини има една баня
- има два клетки за къпане и две тоалетни вътре и са разположени почти на плажа. Ние бяхме в другия край на къпминга и не е много удобно.
3, няма много равни места с сянка за разполагане на каравана. - равни места има но са на припек. Аз катерих караваната на един байр там . после я мести защото нямаше шанс за нивелация.
Абе общо взето тези места които стават са отдавна заети с каравани които не се местят от там.
4, няма нито една мивка из къмпинга хората се чудят къде да си измият ръцете отвън - специално тези с палатките които нямат вътре вода.
Трябва още една баня с тоалетна в зона Б както и казват там, и малко заравняване на някой места няма да е лошо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
stefchev

Местожителство: Костинброд

МнениеПуснато на: Чет Юли 27, 2017 2:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А дали някой има информация за къмпинга до златната ?
На входа му пише само "частен имот" и вътре е пълно с каравани. не успях да отида да питам какви с атам усложията само видях че има баня и тоалетна и ток и вода.
Ако някой може да даде контакти и за него.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети