kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Къмпинг "Южен бряг" -бивш "Градина"
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
viktorsimov

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Пон Юли 03, 2017 10:48 am    Заглавие: Къмпинг "Южен бряг" -бивш "Градина" Отговорете с цитат

Бих искал да попитам, някой който е там вече или е бил, как е?
Според сайта им, всичко е уредено. Съмнява ме малко само, че ще "изгорим", щото гледам няма много дървета... Запазих си място Е12 и от 29.07.2017 ще съм там за 10 дена.
Ако никой няма информация, то аз ще пиша, но след 9.08.2017г.
Благодаря: Вики
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
djidji.perroto

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2017 12:55 pm    Заглавие: Както винаги Отговорете с цитат

Гостувахме на близки в следващия къмпинг (при Богдан) и прескочихме да видим как се развива класическата Градина.
Има две нови изградени бани/тоалетни, нови са и административните сгради.
Баровете са изнесени много на юг, което за мен е добре, за други може да създава затруднения. Едно време се прибирахме пеша посред нощ от Созопол, ама днешната младеж е къде по-кекава.
Работят поне 3-4 заведения за хранене, магазините пред бариерата са много добре заредени, а в Черноморец са отворили огромен-хипер-мега-маркет.
Стори ми се една идея пренаселено за Юни, но и това е субективно.
Местата E12 са в бившия лагер на БАН, там е ок, шарена сянка, някой друг комар... всичко в реда на нещата.
Весело изкарване, ние пак ще минем, но докато не ми дадат възможност да наема парцел на първа линия за 2 седмици - само за някой друг уикенд.
Върнете се в началото
Катя и Ники
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2017 4:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Съжалявам за спама, но съществува ли в България такъв морски къмпинг - с временно наемане на място на първа линия?
Върнете се в началото
viktorsimov

МнениеПуснато на: Сря Юли 05, 2017 5:04 pm    Заглавие: Re: Както винаги Отговорете с цитат

djidji.perroto написа:

Местата E12 са в бившия лагер на БАН, там е ок, шарена сянка, някой друг комар... всичко в реда на нещата.
Весело изкарване, ние пак ще минем, но докато не ми дадат възможност да наема парцел на първа линия за 2 седмици - само за някой друг уикенд.

Много ви благодаря. Ще се радвам да се видим и пийнем по биричка...
Върнете се в началото
stefchev

Местожителство: Костинброд

МнениеПуснато на: Вто Авг 01, 2017 10:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Нека някой даде по прясно мнение и някоя снимка за този къмпинг. Мисля сиз а септември нещо и се чудя далид а не е там но до сега не съм ходил и незнам как са нещата.
Или някаква информация з акъмпинг Оазис ?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
ganev78

МнениеПуснато на: Вто Авг 01, 2017 9:12 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От 05.08 сме там за няколко дни. Ще пиша ако не е късно
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
stefchev

Местожителство: Костинброд

МнениеПуснато на: Вто Авг 01, 2017 9:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Супер, прати и снимки и инфо
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
viktorsimov

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2017 11:11 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пресни впечатления...
Опитват се хората да направят един чудесен (по-скоро да възродят) къмпинг и им го пожелавам от сърце. Тоалетните с баните са нови, но са само две засега. Тези които са в началото на сектор А и края на сектор С за обречени на ходене до тях. Вода (топла) има по всяко време и е голям кеф. Аз бях на сектор Е и за мен беше близо и тоалетната и магазините. Бях с маркуч с дължина 20 метра, но не ми стигна (трябваше ми поне 60 метра) за студена вода, за да захраня караваната. Но пък се оказа, че чешмите със стъдена вода са току до нас и не ми прчеше да захраня с туби караваната ми. Определено е спокойно място и чудесен плаж. Малко е неприятно, че веднага става дълбоко, но пък влизането в морето в стил "бомбичка" е гот! Културен и възпитан персонал. Полиция гледа за реда в къмпинга. Готините барове с малко странна музика за мен са далече ( в посока Созопол), но пък данданията от тях не се чува хич! Искрено пожелах на администрацията да продължат да развиват къмпинга и те откровено имат такова желание! Единственото неприятно нещо бе, миризмата на лайна след 20.00 часа всяка вечер, но ми обещаха, че ще вземат мерки. Сянка много няма и общо взето си е мор. Но това да е проблема! Транспорт до къмпинга освен личната кола, няма. Може и с велосипед, но ако ви бутне автомобил си е гадно! Шосето от Черноморец и от Созопол до къмпинга е тясно асфалтирано и трудно се разминават насрещните автомобили! Тъпо, ама много! Общо взето съм доволен..., е не е като Каваци с тяхните английски дворове и сянка, но пък имат непрекъснато топла вода. Препоръчвам го като една добра перспектива за в напред!
Не се научих да качвам снимки тук във форума и се извинявам.
Върнете се в началото
viktorsimov

МнениеПуснато на: Вто Авг 08, 2017 11:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Аааа... и да не забравя, че имат шахта за изхвърляне на химически тоалетни! Рядкост е все пак по нашето черноморие!
Върнете се в началото
viktorsimov

МнениеПуснато на: Пет Авг 11, 2017 6:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

https://www.flickr.com/photos/153598212@N02/shares/10799J

Пробвам да видя, дали ще се получи качване на снимка. Иначе в бившата градина е общо взето това.
Много навалица, иначе е тихо нощем.
Върнете се в началото
ganev78

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2017 5:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Обещах да пиша, но гледам, че колегата viktorsimov ме е изпреварил, за което му благодаря. Защо имам подозрение, че бяхме един до друг. Да, не е лошо за Бг, но лично за мен е една идея пренаселено, въпреки, че както се вижда от снимките има доста свободни места. Основните проблеми, които видях са липсата на сянка на повечето места, онази миризма и това ме е срам да го напиша но .... . Как може, хората са се постарали, направили супер бани и тоалетни, но ползвателите ..... май не са научени да използват четка и кофа за боклук.

таксито до Созопол е 15 лв на посока.
Друго не се сещам да допълня. Ето и малко снимки

Върнете се в началото
ganev78

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2017 5:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

А, да. Цените са 49 лв първа линия, но там са само сезонни и това няма да се промени, 43 втора и 30 трета.
Върнете се в началото
PirinVania
Клубен член с кемпер
Клубен член с кемпер

Местожителство: Пловдив 0899843109

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2017 9:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От снимките оставам с впечатление, че всеки се разполага където намери. Има ли обособени места за всеки кемпер/каравана?
Върнете се в началото
ganev78

МнениеПуснато на: Нед Авг 13, 2017 9:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно това е и един проблем, който помолих да оправят. Има табели, но е трудно да се ориентираш къде точно е мястото ти. Парцелите не са разделени със зеленина като в Гърция Embarassed
Върнете се в началото
viktorsimov

МнениеПуснато на: Пон Авг 14, 2017 6:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

ganev78 написа:
Точно това е и един проблем, който помолих да оправят. Има табели, но е трудно да се ориентираш къде точно е мястото ти. Парцелите не са разделени със зеленина като в Гърция Embarassed

От поставените табели, наляво 5м. и надясно 5м. и 10 метра напред.
Не е пренаселено откъм кепмери и каравани, а по-скоро от външни курортисти! Иначе на плажа има доволно много място и дори в неохраняемата зона почти няма хора.
Излиза, че наистина сме били един до друг! hammer Нищо де, следващия път ще си пием бирата!
Cool

Поздрави!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Къмпинги, къмпингуване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2, 3  Следваща
Страница 1 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети