kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
На 13,14.15 16, 09.12г. бяхме при Иво случихме на прекрасно време и голямо спокойствие. Прекарахме си чудесно и риболова на чернокоп също беше голямо удоволствие.
Моля дайте по прясна информация за този къмпинг ако може.
Или самия Иво да каже как са нещата там сега.
Има ли места за химическите, има ли равни места с сянка з акараваните и тн.
Пуснато на: Чет Авг 03, 2017 10:03 am Заглавие:
Арапя е легенда из българските къмпинзи още от началото на миналия век. За съжаление ще остане само в спомените на тези които помнят мястото. Нищо ново, така е с всички български къмпинги по Черноморието.
Арапя е легенда из българските къмпинзи още от началото на миналия век. За съжаление ще остане само в спомените на тези които помнят мястото. Нищо ново, така е с всички български къмпинги по Черноморието.
Ако чешки плаж и къмпинг Българка ви говорят нещо, тогава значи имате споменни. Ако спомените са ви от бунгала стоичкови, бунгала радичкови ,зона Кракен.... сте част от проблема.
Пуснато на: Чет Авг 03, 2017 3:46 pm Заглавие:
vladostanimirov написа:
Ако чешки плаж и къмпинг Българка ви говорят нещо, тогава значи имате споменни. ...
Е, спомените ми не датират чак от времето, когато къмпинга е носел името "Българка", но все пак ясно си спомням как се качвахме на автовлакчето от Мичурин и ходехме на плаж там. В къмпинга имаше само няколко бунгала, а боруните и околността на плажа бяха с лозови масиви. Преди плажа пък една лелка продаваше узрели джанки във фуния от вестник за по 10 стотинки.
vladostanimirov написа:
... сте част от проблема.
А за това дали аз съм част от проблема ... да, част съм, но ми се струва, че всички сме част от проблема, защото промяната се случваше и се случва пред очите ни ... а ние гледахме безучастно. Сега се възмущаваме и ходим на море извън България.
...
Апропо, преди дни се върнах от Арапя. За съжаление издържах само два дни - ситуацията е трагична и не е нужно да я описвам. Все пак ако се абстрахираме от частта зад плажа и самия плаж, морето и залива са си същите, дори в спомените на тези, които помнят местността с името "Българка".
Докато им пълним гушите,сме част от проблема. И аз в това число. Несметни са богатствата,които съм платил на всякакви там платени паркинги,бариери,"къмпинги" концесионери и арендатори. Днес един капут от охранителна фирма ми скочи само защото съм с джип и софийска регистрация,без да осъзнава,че без моят подпис фирмата им губи едни 20 000 лв обект на година. Писна ми от българско Черноморие.В понеделник мисля да ги уведомя,че договорът им за охрана за догодина им виси....
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Страница 8 от 8
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети