kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Така като гледам май никой няма мерак за децата. Явно този път ще пропуснем заниманията с тях. След като няма да правим нищо очаквам някой да ме покани и да измисли как да се забавляваме - нали ще съм FREE. Тъжно ми е, но това са фактите. Кефим се като има нещо организирано, сега и аз искам да се накефя.
Така като гледам май никой няма мерак за децата. Явно този път ще пропуснем заниманията с тях. След като няма да правим нищо очаквам някой да ме покани и да измисли как да се забавляваме - нали ще съм FREE. Тъжно ми е, но това са фактите. Кефим се като има нещо организирано, сега и аз искам да се накефя.
Не мога да предложа организация, но столче под маркизата с удоволствие. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com
За децата, а и не само мога да развърна игрище за бадмингтон. Същото ще се намира в небезизвестната "шумна зона", така че желаещите да се включат да заповядат
Джета вече е с нов колесар,пропелер, втулка,лагери на вала,спортна скара за по висока скорост и т.н. и върви перфектно мислех да го вземам ,но жената нещо се мръщи след цяло лято на морето и в Гърция! Пък и времето нещо го дават дъждовно така че не знам все още ,двоумя се !
Супер - значи всичко ти е наред.. И аз се двоумя за мойта заради времето... Чувам за събота валежи и рязко захлаждане..
Аз се пъча за една в Испания , от Барселона - 10м , каюта , баня и кухня . втора мивка и хладилник на кърмата - 5.7L Mercruiser. Завъртяха ми се еретични мисли да я докарам по вода - ама жената три дена не ми говори ....
Тя моята жена се мръщи да не ходим изобщо на Копринка заради времето /щото щяло да вали /,че да видим!
Иначе обади се за Испания веднага идвам !
Между впрочем имам две лодки подобни на твоята за продаване в Германия ,ако някой търси!
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 5 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети