kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Купувам страница/ци за тента на кемпер

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Части и аксесоари
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
atanasvv

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Нед Сеп 09, 2018 3:20 pm    Заглавие: Купувам страница/ци за тента на кемпер Отговорете с цитат

Здравейте,колеги търся да закупя страница/ци за тентата на кемпера,марката е омнистор/тюле .
за връзка тел.0888870383 или л.с.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Тонин

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Нед Сеп 09, 2018 6:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Колега и аз търсих да купя страници за тента Омнистор. Гледах много модели и на живо също. Евтините варианти бяха от материал за палатка. Не ми допаднаха. Купих си в крайна сметка универсален форселт за омнистор и фиама тенти на марката Реймо. Уникален форселт е можеш да си откачаш и слагаш всяка страница поотделно, може само предната , само странична , или всички заедно. Цената беше 700 евро, но за мен си струва всеки един лев. Купих я от Багира Велико Търново. Между другото столовете, които купих от теб са страхотни.
Мога да ти пратя снимки да видиш как изглежда форселта сложен на кемера.
Като търсиш страници трябва да съобразиш и височината на която е монтиран омнистора. Първоначално аз се бях насочил към един форселт за 700 лв , но впоследствие се оказа, че е за Омнистор максимум 2,2м , а моя е монтиран на 2.5м. Добре, че продавача от Багира се оказа отзивчив и коректен и ми измери страниците. Тоя, който купих е за страница до 2.8 метра. Демек става и е точно за Кемпери.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
atanasvv

Местожителство: Плевен

МнениеПуснато на: Пон Сеп 10, 2018 8:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.bagira-kemp.com/catalog/tenti-i-dopulneniq/universalna-stranica-za-tenta-9912477-9912478
Аз си мислех, за нещо такова,просто ,ако завали да има някаква преграда.Предполагам твоите са истински и масивни.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
Тонин

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пон Сеп 10, 2018 1:07 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Точно тези страници гледах и аз, но на мен лично не ми харесаха. Къси са и материала не е добър, но за сметка на това са евтини. Ако на тебе не ти трябва нещо стабилно ще ти свършат работа. Аз исках да мога да си наредя маса и столове пред кемпера и най-различна друга посуда , въдици и да не ги прибирам всяка вечер. Дори колелетата на децата вкарвам вътре и още място има. Затова си взех цяла тента. Страшно удобство е. Разпъва се за 10 минути. https://www.reimo.com/r40/vc_reimo/bilder/firma16/pdf_zusatzinfos/Aufbauanleitungen_Zelte/475622_villa_store_premium_anleitung_de.pdf
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
mulenceto

Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2018 6:14 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Имам една дясна страница Thule Omnistor Rainblocker
Води се среден размер, за около 240 см дълбочина на маркизата.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
gabroveca 2604
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

Местожителство: БГ- ВЕЛИНГРАД

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2018 7:29 am    Заглавие: Отговорете с цитат

mulenceto написа:
Имам една дясна страница Thule Omnistor Rainblocker
Води се среден размер, за около 240 см дълбочина на маркизата.

Ако не я продадеш до Копринка, вземи я с теб. Може някой друг да има желание. Wink
mulenceto

Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2018 7:34 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Събирам желаещи, да гледат неща на Компринка.
И без това ще съм сам или с едното дете, та място за багаж ще има.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
kgp68

Местожителство: Костенец

МнениеПуснато на: Сря Окт 03, 2018 8:16 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте , да не отварям нова тема ще пиша тук . Имам форселт Isabella Forty 860 който купих от търг от Англия . Едната страница на форселта я няма явно е имало допълнително спално помещение. Търся страница или идея с какво да я заменя .Имам и комплект рейки за по малък форселт който не ми вършат работа .Моля за идеи и съвети. Благодаря
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Части и аксесоари Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети