| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
ТОДОРОВИ

|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2018 9:27 am Заглавие: Мебелно фолио като обновяване в интериора |
|
|
Здравейте, някой поставял ли е мебелно фолио за обновяване на стените.
Дали ще е устойчиво, споделете опит.
Интересува ме и преустройство и монтиране на двуетажно легло. Благодаря на отзовалите се. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
ТОДОРОВИ

|
|
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Сря Окт 17, 2018 11:38 am Заглавие: |
|
|
Караваната, която е показана ли искате да обновите или само е дадена като модел? _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
ТОДОРОВИ

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2018 8:57 am Заглавие: |
|
|
| Тази която е показана. До двуетажните легла е доста наранена стената, на няколко места. Затова смятаме да пробваме с фолио. След това ще направим нова контрукция за двуетажно легло с матраци. |
|
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2018 10:08 am Заглавие: |
|
|
Не сме ползвали фолио в кемпер или каравана, но имам лек опит с фолиране на други места и лично на мен резултата, който се получи не ми хареса. Причинатата е недобрата адхезия на фолиото към повърхността на която се лепи. В нашия случей вината е у нас, защото фолиото се ползваше като бърз и лесен начин за освежаване. Точно в това "бързо и лесно" е препъникамъка, защото после на места започва разлепване. Ако основата е хубава гладка и равна мисля че няма да има проблем. Просто трябва да се изпипат нещата.
п.п.
Обявата вече май я няма. _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
ТОДОРОВИ

|
Пуснато на: Чет Окт 18, 2018 11:47 am Заглавие: |
|
|
| Благодаря за препоръката. През почивните дни след основното почистване ще се отвори място и може би на терен ще ни хрумнат и други идеи. Относно обявата вероятно е изтрита да, просто не се справих да кача директно снимки. |
|
|
 |
kvp155

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2018 1:47 pm Заглавие: |
|
|
| Аз бих се замислил и за свойствата на материалите при различна температура. В каравана на са изключени температури от 40 и повече градуса, а евтините фолиа реагират мигновено на подобна температура. Много е вероятно, като изстинат мебелите фолиото да остане набръчкано. |
|
|
 |
ТОДОРОВИ

|
Пуснато на: Чет Окт 25, 2018 3:33 pm Заглавие: |
|
|
| В крайна сметка се спряхме на вариант за освежаване със спрей. Леко шкурнахме повърхността и напръскахме със спрей в същия нюанс. Предстои монтажа на новите двуетажни легла. " /> |
|
|
 |
Баи Добри

Регистриран на: 03 Май 2016 Мнения: 69 Местожителство: Chatel France
|
Пуснато на: Вто Дек 11, 2018 12:31 am Заглавие: |
|
|
| Да точно така е..фолиото от температурните аномалии се скапа...боята е по-добрият вариант според мен. В моят кемпер не се получи с фолио ,макар прехвалено и скъпо. |
|
|
 |
|