kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте колеги , да съживя малко темата! Навих се и аз за такъв форселт, гледам линка и цената са актуални още. Кемпера ми е подобен като на автора на темата по размери, само дето хладилника и комина на котела са от страната на вратата (форселта) , та въпроса ми е няма ли да пречи като останат вътре в палатката? Ще помоля автора ако не му представлява проблем да пусне някоя снимка на разпънатия форселт. Предварително благодаря!
Пуснато на: Пет Авг 23, 2019 2:21 pm Заглавие:
Здравей ToniBoy,
много отдавна не бях влизал и чел във форума. По темата - доволен съм от тентата и е хубаво човек да я има. Ако човек стои повече от 2 дни на едно място и се е осведомил и за прогнозата на времето е супер ценно семейството и компанията да седнат всички заедно. Аз моята я купих директно от Холандия, защото бях там, а и Obelink нямаха доставка до България. Не съм проверявал сега, но може би пак няма.
Ще опитам да сложа една снимка да видиш как стои.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети