kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Провет, някой случайно да може да препоръча/да ме насочи към кемпер сервиз в Пловдив, който може да направи обстоен и качествен преглед преди покупка?
Ако всичко е наред, другата седмица отнасям Нисанчето.
Капарирах го, единствено един финален чек от специалисти ми се иска да мина някъде преди да го подкарам, въпреки че наистина всичко изглежда наред, много пазен и поддържан както откъм къщичка, така и откъм мотор, ходова част и тн.
Пуснато на: Нед Мар 17, 2019 3:27 pm Заглавие:
Задължително пробвай всички уреди и ако всичко е наред, пълни до горе и тръгвай на някъде. Ако има нещо той сам ще си каже. Ако пък толко искаш да разбереш доброто му състояние, закарай го на Косьо (Женени с деца) в караван центъра.
Пуснато на: Нед Мар 17, 2019 3:44 pm Заглавие:
Освен уредите проверете и състоянието на щори и комарници. При нас се оказа, че от четири прозореца само на един има . Трябваше да се купят и за трите прозореца. Батериите на мивките капят и комина на хладилника не е ок. Така, че ще си спестите неприятни усещания.
Задължително пробвай всички уреди и ако всичко е наред, пълни до горе и тръгвай на някъде. Ако има нещо той сам ще си каже. Ако пък толко искаш да разбереш доброто му състояние, закарай го на Косьо (Женени с деца) в караван центъра.
Благодаря за съвета, колега
За КАРАВАНЕН ЦЕНТЪР ОМЕГА в Пловдив ли става въпрос? Дали може координати на Косьо, в случай че опра до проверка в сервиз. Благодаря!
Пуснато на: Нед Мар 17, 2019 10:24 pm Заглавие:
no_retreat написа:
kvp155 написа:
Благодаря за съвета, колега
За КАРАВАНЕН ЦЕНТЪР ОМЕГА в Пловдив ли става въпрос? Дали може координати на Косьо, в случай че опра до проверка в сервиз. Благодаря!
Привет на всички. В крайна сметка се оказа, че заглавието на темата ("Дойде му времето") си е всъщност доста на място, защото в понеделник отнесох Пловдивското Нисанче към София
Отзивите при проверките бяха добри, както и моите си "ровичкания" и проверки преди покупката. Има работа по него, но за момента нищо сериозно и фрапиращо, по-скоро доработки и превенции.
Предстои ми да го обслужа хубаво и лека полека да почна да го дооборудвам и доработвам по наш вкус. Поздрави на всички!
Привет на всички. В крайна сметка се оказа, че заглавието на темата ("Дойде му времето") си е всъщност доста на място, защото в понеделник отнесох Пловдивското Нисанче към София
Отзивите при проверките бяха добри, както и моите си "ровичкания" и проверки преди покупката. Има работа по него, но за момента нищо сериозно и фрапиращо, по-скоро доработки и превенции.
Предстои ми да го обслужа хубаво и лека полека да почна да го дооборудвам и доработвам по наш вкус. Поздрави на всички!
Честито, да си го ползвате дълго и безаварийно и много пътешествия и километри да навъртите.
Тук все пак ще ни е интересно как го прие жената и с какво я подкупи
Честито, да си го ползвате дълго и безаварийно и много пътешествия и километри да навъртите.
Тук все пак ще ни е интересно как го прие жената и с какво я подкупи
Практичността надделя над суетата А и успяхме да се преборим за доста прилична цена, за която се предлагат основно машини около 1990г. със слаб двигател, без климатик, които (според мен) са позлвани до момента основно за уикендно спане и ядене по язовирите плюс най-много едно ходене до Гърция, а не за по-сериозни и дълги маршрути. Времето ще покаже дали сме направили правилен избора, но за момента сме много щастливи и доволни
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети