kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Благодаря много на Милчо, а и на mulenceto за съпричастноста! И двете ми са в списъка с любими, но за жив оглед са ми доста далеч. А и вече след около 30-тина огледа из Пазарджишка и Пловдивска области станах недоверчив към лъскави снимки! С желание и мерак ще се появи все някой ден търсеното, пък ако трябва и до морето ще стигнем
Регистриран на: 22 Май 2012 Мнения: 2882 Местожителство: Все в села е София-Пловдив-София, ама е от столицата Варна :)
Пуснато на: Вто Апр 09, 2019 7:38 am Заглавие:
За Великден ще бъда във Варна и мога да погледна, но както казах, на този продавач не може да се възложи особено доверие.
От лично и от на колеги впечатление.
Милене, само за обещанието охладена бира с картофки под боровете на Батак през лятото ще има за теб, ако минеш през моят лагер разбира се. Доверявам ти се на мнението напълно така че ако прецениш може и да не се ангажираш с оглед. Благодаря!
И аз търся каравана за стациониране в частен/собствен имот. За предпочитане 7 метра, през зимата няма да се ползва активно, но е добре да има отопление!
Важно е да може да стигне на собствен ход до Свиленград!
Сагата приключи! Намерих си това което търсех, капарото дадено ключовете и малкият талон в мене, другата седмица прехвърляме. Благодаря на всички участници в темата ми ! Моля за ключ!
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети