kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пон Апр 08, 2019 6:34 pm Заглавие: Да си премерим рибите 2019.
Пускам темата където всеки рибар може да се похвали с улова си. Допускат се и калмари, охтоподи и сепии.
Имах голямо желание да пусна някоя снимка, но за съжаление за улова от първия ми излет трябва макро обектив. _________________ Живот на колела
www.kemper-club.com
Пуснато на: Пон Апр 08, 2019 11:01 pm Заглавие:
Провокирана от заглавието ходих до хладилника с рулетката - 3 бр х 12,5см. И за да не стане объркване - за Жоровия улов иде реч. Ако се налага мога сложа и снимков материал щото нали таковата ... имам макро обектив. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Пон Юни 03, 2019 9:02 pm Заглавие:
sampo написа:
Добър риболов на Ивайловград, само дето днес времето беше малко нестабилно
Е може ли такова нещо бре ??? И ти ли си там ? Мои колеги са там, откъм Митничарското, по цял ден ми снимат сомове и бели риби. Ще ги изловите и не знам кво ще правя в края на месеца...
Пуснато на: Съб Юни 08, 2019 7:18 am Заглавие:
Вчера всички 7 лодки се прибрахме от Митничарското, бивака ни :
Лодки на брега няма, аз всеки ден по обяд се прибирам пръв изпълнил и леко надминал нормата, герой на труда
Бивака отгоре мяза на соларен парк, всеки от нас е с компресорен фризер на 12v , нещо като стандарт в групата.
Един от кемперите се върна със счупен люк от градушката.
Мечков, последният километър до Митничарското е отвратителен и ако не си ходил там хич не тръгвай да си трошиш кемпера.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети