kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Авг 07, 2019 3:14 pm Заглавие:
Маршрутът ви е все по нашия край Набелязали сте супер места, но на мен ми се струва, че са множко за това време За първия ден ми се струва доста, само Искър-Панега и пещера Проходна си е половин ден. Но пък винаги може да променяте плана като сте с кемпер В района може да отидете до къщичките на Флинстоун, те са малко след Пещерния дом.
В Тетевен ако ходите има много хубава екопътека - Под пръските на водопада. Не се ходи много, в много прохладна горичка и си заслужава. Ако пътят ви е от Тетевен до Троянския манастир минете по пътя за Рибарица и Шипково - много е живописно. В Рибарица е местността Костина - уникално за къмпингуване, до рекичката на прохлада, има и вода, и беседки. Троянският манастир обикновено се съчетава с минералния плаж на Чифлика Между другото, другата седмица е панаира на Троянския манастир, интересно е, ако не сте ходили.
На Хотнишкия водопад може да се спи.
В Стринава също е много хубаво, скоро се качвахме на Пейката на любовта - уникална гледка има и не е много ходене.
Желая ви прекасно изкарване на колела
Здравейте.
Моля ви, дайте ми идея къде да отидем за една нощ през уикенда. Търся място, което да е много близичко до София- примерно около Рударци и Кладница, Бистрица и Железница и др. Тръгваме от Горна Баня и тази част на града и околностите са ни най-близо.
Надявам се мястото да е с рекичка и да има както полянка за игра, така и опция за сянка.
Пуснато на: Пон Авг 12, 2019 3:53 pm Заглавие:
Мерси, за съветите!
Най-общо се ориентирах какво-къде.
Остана да проверя това място за почивка Мийковци дали е ОК за нощувка или по добре в Елена някъде
Ще пиша накрая как е минало.
Здравейте.
Моля ви, дайте ми идея къде да отидем за една нощ през уикенда. Търся място, което да е много близичко до София- примерно около Рударци и Кладница, Бистрица и Железница и др. Тръгваме от Горна Баня и тази част на града и околностите са ни най-близо.
Надявам се мястото да е с рекичка и да има както полянка за игра, така и опция за сянка.
Пуснато на: Сря Авг 14, 2019 1:24 pm Заглавие:
Ние сме ходили на Бонсови поляни, но там рекичка няма. Знам, че някъде около Боснек ходят доста хора дето имало и рекичка, но не сме ходили и няма как да дам по-конкретно инфо. Иначе като се тръгне от Владая към Кладница по междуселския път мисля че човек може да си хареса нещо, но нямам спомен за полянка с рекичка. Не е страшно според мен спокойн може да тръгнете на сляпо и да си намерите вашето най-подходящо място. _________________ Магия в лилаво
През Сестримо съм минавал преди години. В горната част към язовира беше лошо като пътна настилка. Освен това за кемпер, според мен е тесен и обрасъл. Минете си през Белово. И ние ще сме в района след 18ч. _________________ M&M - Мими и Милчо
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2, 3
Страница 3 от 3
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети