kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Яну 17, 2020 7:59 pm Заглавие:
КОмарите са изтребители, ама идват и си отиват за около 15-20 минути.....
А за газовите бутилки - супер идея, но зависи от потреблението и нуждата.....аз едвам една бутилка годишно ползвам, втората се оказа пълна, но е хубаво да знаеш за зимата, че имаш газ поне за седмица...
Още веднъж ЧЕСТИТО!
Пуснато на: Пет Яну 17, 2020 8:53 pm Заглавие:
Абе и ние пътувахме с по-малко приспособление, но семейството се разрастна и ни отесня. Жената каза "Искам баня, тоалетна и басейн иначе не ме търси"...и те така. Бях поставен пред липсата на избор. Взех най-голямото което се събира в В категория.
Пуснато на: Пет Яну 17, 2020 9:10 pm Заглавие:
Малко снимки на приспособлението, което аз много обичам защото е част от семейството. Има една и от кемперския събор на Гарваница ако някой ни помни. Има и от Крапец където осакатихме тополите за да запалим пушещ огън и да гоним комарите...има и от други места.
Пуснато на: Пет Яну 17, 2020 9:23 pm Заглавие:
....тя Жената като каже, лесно, въпроса е докато каже......Девет кемпера съм сменил, чак сега ми каза че всъщност винаги е харесвала хипарлъка на първия Ford Westfalia.....
Сори за спама!
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети