kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Трябва ми спешно нение за което ще съм много благодарен

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> каравани
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
РОСЕН ГРОЗЕВ

Местожителство: нови искър

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 10:23 am    Заглавие: Трябва ми спешно нение за което ще съм много благодарен Отговорете с цитат

Харесах това и трябва мнение ако някой има предложение за нещо до 3000лв да сподели
Тази каравана има малка теч на тавана о трябва да се подмени оесбито
https://mobile.bg/91581521884886651
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Adrian

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 11:00 am    Заглавие: Отговорете с цитат

е, осбто-то на пода ли? това е драма, защото трябва да се махне всичко.....ако изобщо си заслужава де. Тавана е лесна работа - стъклопласт, лепиш и шлайфаш. КАто цяло е интресно предложение, поради спецификата на ремаркето. НО- нито палатка, нито каравана......
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
РОСЕН ГРОЗЕВ

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 12:26 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Пода е здрав покрива има проблем има ло е климатик и през една дупчица е влизало вода и там е изгонил дървения материял
Може да се ползва но все пак трябва да се оправи
Върнете се в началото
Adrian

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 3:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

е то луксозното тук е климатика, мислях че си седи. Просто цената не отговаря на състоянието. МИсля, че за малко повече пари ще си вземете истинска каравана. ТУк проблема е следния - където и да отидете, имате поне 30-40 минути разпъване, наместване, обтягане.......не можете да карате на практика никакъв багаж, колела, вода......според мен или цената надолу, или истинска каравана.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
РОСЕН ГРОЗЕВ

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 4:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Разпъването не е проблем за по малко от 10 минути я разпънахме цялата вчера няма колчета и тем подобно
Върнете се в началото
Adrian

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 4:25 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

...ами решението си е ваше, аз казах какво мисля относно цената......ремарке с палатка, на цената на каравана......
Успех!
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Нед Май 03, 2020 8:29 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Много хубави снимки!
Създават усещане на простор и уют, а и дървения в орехов цвят е класика. Много се кефех да гледам в края на '80 да гледам на Оазис унгарците как ги разпъваха ... Уникално представление беше ...
miteo

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Пон Май 04, 2020 1:17 am    Заглавие: Отговорете с цитат

колега, щом те кефи това ремарке - взимай го, къмпингувай, пътувай с него, всяко едно нещо има и предимства и недостатъци, въпроса е ти от кое колко виждаш тук. но всичко е въпрос на гледна точка. Пък и ако жената го одобри, какво го мислиш.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
РОСЕН ГРОЗЕВ

МнениеПуснато на: Пон Май 04, 2020 6:35 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Жената и децата го одобри ха бяха със мен на огледа
Върнете се в началото
Дон Дани

МнениеПуснато на: Нед Май 10, 2020 7:28 am    Заглавие: Re: Трябва ми спешно нение за което ще съм много благодарен Отговорете с цитат

РОСЕН ГРОЗЕВ написа:
Харесах това и трябва мнение ако някой има предложение за нещо до 3000лв да сподели
Тази каравана има малка теч на тавана о трябва да се подмени оесбито
https://mobile.bg/91581521884886651
Ако не си я купил........... Ще се вкараш в мнОООго голям филм с това ремарке, по добре послушай колегите!
Върнете се в началото
Gunner

МнениеПуснато на: Вто Май 12, 2020 10:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Ако си я купил и си от София или околните градове, пиши на ЛС, за да ти кажа къде ще ти оправят покрива и даже ще можеш и колелата да си возиш отгоре.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> каравани Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети