kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте, от доста време чета форума, интересни неща прочетох
Имам и един въпрос. Трябва ми дюза за амонячен хладилник от кемпер, хладилника е Groenland CTL 175, унгарски. Наличната някой в миналото е разширявал и пламъка е жълт, мирише лошо, почти не охлажда хладилника. От къде мога да купя нова/втора употреба такава дюза. Дюзата не е като на котлон, по скоро е една тънка ламаринка с мъничка дупчица.
Благодаря!
Пуснато на: Сря Авг 19, 2020 12:27 pm Заглавие:
В магазините за къмпинг оборудване се продават дюзи. Ако вашата не е нещо много специално би трябвало да може да намерите. Може да погледнете и долу банерите на форума дали някой от търговците няма да ви е удобен и да предлага това което ви е нужно. _________________ Магия в лилаво
Благодаря!
В моя град няма такива магазини.
На моята дюза има има единствено една двойка. Разгледах онлайн магазини, намерих дюзи, най близката до тази "2" е KZ12 50 mbar 252W. На прав път ли съм, че дюзичката е 30 лв и няма как да експериментирам много.
На хладилника пише на колко милибара работи,принципно всички уреди трябва да са на еднакви милибари.Не веднъж виждам хора които не са наясно и слагат каквото им падне и се чудят после защо имат проблеми. Щом на твоята пише някаква 2ка,значи или 12ка или 42ка леща се слага,което си е 50 милибара. Има ги. Ако не намираш,драсни на лично и ще ти дам.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети