kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте,
Имам следната драма и ще се радвам ако помогнете с мнения.
Кемпера ми е оборудван с Truma C 3402 под задното легло. Когато пусна отоплението от въздуховодите под леглото ( където е печката ) започва да си духа горещ въздух, но под масата духа много слабо и то хладен въздух. Около горната спалня също минава тръба с прорязани отвор но от там нищо. Забелязах, че под мивката също има тънка тръба с прорязани отвори, но и от там нищо. Под едната седалка в караваната част имам вентилатор, който се пуска отделно. Когато го пусна от единия въздуховод под масата почти спира да духа а от другия се усилва струята, но пак не е гореща. Проследих тръбата която е за въздуховодите под масата, която минава зад банята и до нея е гореща но след нея леко топла ( визирам банята и тоалетната ). Забелязах, че вентилатора под едната седалка в караваната част смуче топъл въздух от тръба, която минава под пода от външната страна на кемпера.
Моля за мнение къде може да е проблема.
Пуснато на: Сря Дек 06, 2023 6:20 pm Заглавие:
Дори и да не е камера, може с нещо като тези жила за каналите просто да се види, че е проходимо. Тези въздуховоди са с голям диаметър и не ми идва на ум какво би могло да направи запушването още повече че на такова недостъпно място не би трябвало да има снадки. _________________ Магия в лилаво
Дори и да не е камера, може с нещо като тези жила за каналите просто да се види, че е проходимо. Тези въздуховоди са с голям диаметър и не ми идва на ум какво би могло да направи запушването още повече че на такова недостъпно място не би трябвало да има снадки.
Мен повече ме притеснява да е смачкан или изваден от някоя снадка зад банята.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница Предишна1, 2
Страница 2 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети