kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Нед Сеп 13, 2020 5:38 pm Заглавие:
Аз преди време гледах едни плисирани дето ги има на по-ноите кемпери, но цената хич нн ми хареса и колкото да не пече слънцето си уших една савеска, че ми беше писнало от онези лепящите се изолации.
Пуснато на: Нед Сеп 13, 2020 7:27 pm Заглавие:
Аз за зимата спретнах една въшна изолация която е много ок, но има неудобството, че е доста обемна когато не се ползва. Освен това е не чак толкова лесна и бърза за слагане. Искаше ми се ще да има нещо дето бързо и лесно да го опъна да не пече слънцето примерно като сме спрели на някой магазин или като сме спрели някъде за кратко. Та за такива случеи направих едни перденца с ластик отгоре дето най-елементарно ги закачам в ъглите. Не е много симпатично да не кажа хич, но отговаря идеално на изискването бързо, лесно и ... евтино. На практика цяло лято с тях караме, а захладнее ли почвам да слагам дебелата изолация. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2020 10:35 am Заглавие:
Аз съм с такива фабрични щори.
За лятото са идеални, но когато застудее започва да прави ужасен конденз по целите стъкла зад тях.
Не съм измислил как да процедирам зимата. Както каза loveforever, другите видове са прекалено обемни, а на мен мястото ми е голям проблем.
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2020 12:12 pm Заглавие:
Това е ясно, но както коментирахме, заемат много място когато не са поставени на стъклата.
Мен обаче ми е интересно и нещо друго. Какво правим, ако сутринта трябва да потеглим, а изолацията е била замръзнала/намокрена от дъжд през нощта?
Трябва сигурно да я оставя в банята да съхне, но така пък оставам без тоалетна докато не се махне от там...
Пуснато на: Пон Сеп 14, 2020 12:57 pm Заглавие:
Нашата изолация аз си я правих. За плат отгоре ползвах промазка. Ползваме я вече почти две години. На дъжд, демек докато вали не съм я слагала. Чакам да спре и тогава, но иначе се е случвало да я навали, ами много бързо се оттича и изсъхва - за 15-20 минути. Докато вали не сме си тръгвали. Иначе като сме на ски и денем си капе мокро от алковена и като си затръгваме само я свалям и поотъсквам и то почти нищо не остава по нея.
Ние напоследък в кемпера сме без децата и като не я ползваме стои на едното легло. Заема място таман като заспал човек, само дето не тежи колкото него _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети