kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Прави ми впечатлени, че пише, че модел 1996, но таблото ми се вижда от по-старите модели. Също така обявата е активна от доста време и предполагам има хора от този форум, които са виждали кемпера на живо.
Имам форд и мога да кажа че е добър избор ,този мотор е добър и здрав, атмосферния не става. Имат си болежки но мога да обясня подробно на тел 0899483647.
Пуснато на: Пон Окт 05, 2020 9:28 pm Заглавие:
На мен ми харесва кемпера. Не е бавен защото единичната гума е с дългия диференциял, и не е немощен защото е с турбо 2,5. Но е целия претапициран , най вероятно е имал течове и затова......трябва де се гледа на място. Вероятността това табло да почне да се лющи е голяма .....но табла има и не са скъпи _________________ www.ototrans.net
Пуснато на: Сря Окт 07, 2020 12:33 pm Заглавие:
И на мен ми изглежда доста основно реновиран навсякъде, поне така изглежда от снимките, а и като линия и вид и аз се замислих за по-стара година. _________________ Магия в лилаво
Кемпера го знам. Вкаран е от Холандия, пребоядисван е външно. Няма абсолютно никакви течове, а собственика му е добавил доста екстри. Идеален е кемпера за цената си, не се колебай!
Здравейте и благодаря на всички, които се включиха и дадоха съвет и коментар.
Преди няколко дни ходих на оглед на въпросния кемпер. Като цяло изглежда доста добре. Много пространство и изглежда без течове. Няма ръжда, което не е типично за форд от тези години, но кабината е пребоядисвана. И поне според моето скромно мнение не много качествено. Но годината не е 1996, със сигурност. Другото нещо са цветовете вътре. Навсякъде е тези тъмно кафеви тонове, че дори и таблото ( също боядисвано ).
С две думи - не е за нас. А и цената ми се струва висока спрямо годината.
Пуснато на: Вто Окт 13, 2020 9:12 am Заглавие:
Много симпатично изглежда на снимките този кемпер.
Това е третия кемпер с такъв външен вид (интегриран Таберт ), който виждам.
За единия не зная да е имал някакви проблеми, но за другия въпреки щателния оглед в последствие се оказа, че има проблеми със задния мост и ремонта му беше доста проблемен - трудно отстраним и неприятно скъп. Окачването е торсионно (ако не бъркам Alko), което на практика е почти неремонтируемо, така че резултата да е ок, а нов мост беше няколко хиляди лири. _________________ Магия в лилаво
Много луксозна марка ,много добър мотор. Единствено се замисли при едно камъче в предния прозорец и се разделяш с няколко по 1000, не харесвам интегралите мое мнение не го налагам.
Пуснато на: Сря Окт 14, 2020 9:17 pm Заглавие:
Йордан Христов написа:
Много луксозна марка ,много добър мотор. Единствено се замисли при едно камъче в предния прозорец и се разделяш с няколко по 1000, не харесвам интегралите мое мнение не го налагам.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети