kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Касетката на тоалетната ми е Thetford C200 и не е в цветущо здраве...
Поплавъка за нивото, който трябва да активира лампичката не работи. Бях гледал някакви клипове как се намества, но така на пипане само, ми се струва, че моя е направо счупен и липсва част от него.
Но по-сериозния проблем са течовете. Всеки път, когато касетката е пълна повече от половината някъде, и я нося вертикално за изхвърляне, започва да тече отнякъде.
Първо беше от клапана за газове. Смених го с нов и от там спря. Обаче сега тече от жълтата врътка за отваряне на клапата. Нейната смяна хич не е лесна и бърза според клипове в YouTube.
Според вас има ли смисъл да си търся само ново копче и да се мъча да го сменя, или предвид и неработещия поплавък, и кой знае какви последващи проблеми с моята явно доста амортизирана касетка, не е по-добър вариант да си взема направо нова?
Пуснато на: Пет Окт 09, 2020 8:48 pm Заглавие:
И аз бих гласувала да се вземе нова. Моите съображения за други. Като човек имал перипетии с пълна касета без възможност за изхвърляне смятам, че наличието на втора резервна касета си е необходма екстра. При нас така старата касета стои за резерва, а си ползваме новата. _________________ Магия в лилаво
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети