kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Опитвам се да измъдря как с най-малко болка да поставя С-К ключ управляващ нагревателя на редуцир-вентила (което ще рече, че 2 двужилни кабела се закачат на него) в ПДЧ. Временно съм с правоъгълен ключ, но рязането на подобна що-годе правилна правоъгълна дупка (трябва да застане до извода за запалка) без демонтаж се оказва доста тегава работа с неясен край. Някой виждал ли е С-К с 4 крачета 2-позиционно?
Най-близкото, което намирам е това, но няма достатъчна височина (18мм), че да мине през ПДЧ-то:
Пуснато на: Вто Яну 07, 2020 5:30 pm Заглавие:
Кръгло ключе съм ползвала само с 3 крачета. С 4 не съм виждала.
Лично аз предпочитам правоъгълните ключета за монтаж, защото по-лесно ги позиционирам и правя отвора. Маркирам къде точно искам да е ключето, пробивам малък отвор в четирите му ъгъла, след което с джобно ножче правя прорези между отворчетата и готово. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Вто Яну 07, 2020 9:34 pm Заглавие:
Да, но Victorinox.
В нашия кемпер не е 18мм, а доста по-тънко (5-6мм) и не е ПДЧ, а някакъв шперплат, който няма смола и се реже доста по-лесно. Може би поради това ми се получи по-лесно. Затова и го предложих, допускайки че ключето ще се монтира на подобна плоскост. Понеже съм слагала от най-малките ключета (10х6мм) ползвах и от най-малките ножчета . Класическото 18мм ПДЧ енаистина доста по-неприятно за правене на отвор и ако не се намери кръгло ключе ще си е заигравка. _________________ Магия в лилаво
С едно зеге, един кръгъл отвор, лесно става квадратен С предварително залепване на хартиено тиксо, за да не се надере плоскостта и нож за метал, за да не се рони. _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com
Много хубаво, но при мен това трябва да се случи на място - без да се разглобява шкафа, че отгоре е залепен плотът за мивката, който пък е залепен и за стената...Ще видим бай дърводелец какво ще измисли тази седмица.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети