kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Здравейте приятели,
със семейството ми тази година искаме да направим нещо вълнуващо и интересно преди най-светлият християнски празник Рождество-Христово. Решихме, че можем да запознаем всички по достъпен начин с Исус и да се забавляваме с любимите си хора! Затова се впуснахме в предизвикателството по създаване на т.н. адвент календар. Бихме желали заедно с вас всеки ден да отваряме по една вратичка от календара и така да отброяваме оставащите дни до Рождество. Всеки ден ви очакват различни предизвикателства. Съберете се цялото семейство и участвайте заедно с нас. Това ще ви помогне да сте заедно, да "заредите емоционалните си резервоари" и разбира се да прекарате едни чудесни мигове като семейство.
Днес е 01.12.2020 и започваме "обратното броене"
Ако ви е харесало това което сме направили не щадете "лайковете" си. Абонирайте се за канала, където ще поместим много поучителни истории за вашите деца.
Очаквайте ни утре
Мисля, че днешната кутийка е една от най поучителните и страхотни за мен. Не поради актьорско майсторство, а заради самото съдържание. Ето и посланието на Ден 11.
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети