kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Сря Яну 20, 2021 1:03 pm Заглавие: Да се похваля и аз
Здравейте колеги,
Най-накрая и аз си направих коледен подарък за който винаги съм си мечтал.
Малка 3.7 метрова каравана Gruau.
Вече направих и няколко излета и съм изключително доволен. Караваната е лека (600 кг празна)и се тегли с лекота. Имам и няколко въпроса:
Как се произнася това ГРУАУ? Какво производство е? Не намирам нищо из нета. Произведена е 94 година и е внесена от Холандия.
Могат ли да се сложат джанти 14 цола и от какво евентуално, тъй-като междуболтовото разстояние според моите измервания е 4х90 мм. Не съм срещал такива джанти .
Пуснато на: Сря Яну 20, 2021 6:51 pm Заглавие:
Гугъл казва това:
Френска.
Gruau e произведена от Trigano Group, който включва и каравани Sterckeman, Caravelair.
Идеалният размер за хобито ви.
Сменил съм колелата на моята каравана и спечелих клиренс 21мм. , не е кой знае колко. (155/80 R13 със 165/80 R14)
На предпоследната снимка се вижда една грешка, нивелирате със крика а правилно е да изкопаете малка дупка за лявото и колело до хоризонтално и после само подпирате със криковете.
Пожелавам ви много запомнящи се приключения с нея!
Френска, 4х130... Шкода 105, 120, 130 рапид.... Само, че централния отвор им е голям.
Добра каравана, но пода им е мек.... Аз години притежавах Каравалиер, който е идентичен с Грау. Мога да кажа, че нямам оплаквания. _________________ "Където се мерят --- не си подавай...."
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети