kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Моля за мнение за кемпер
Иди на страница 1, 2  Следваща

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Кемпери
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
hristod

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2021 6:12 pm    Заглавие: Моля за мнение за кемпер Отговорете с цитат

Здравейте,

След кратка пауза възобновявам търсенето на кемпер за природни приключения идното лято Smile Бих искал да Ви помоля да дадете мнение за кемпер, който намерих случайно в Mobile.bg:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=91586599175987959

Всяка информация / мнение са добре дошли!

Поздрави,
Христо.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
nikosan

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2021 8:23 pm    Заглавие: Re: Моля за мнение за кемпер Отговорете с цитат

hristod написа:
Здравейте,

След кратка пауза възобновявам търсенето на кемпер за природни приключения идното лято Smile Бих искал да Ви помоля да дадете мнение за кемпер, който намерих случайно в Mobile.bg:

https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=91586599175987959

Всяка информация / мнение са добре дошли!

Поздрави,
Христо.

За годините си изглежда доста добре, може би е добре да се види на живо.
2.5 тубро дизел от 94 година е 95 коня. А в обявата е 126... Или двигателят е сменян, или има грешка в обявата.
Доста малко снимки има отвън. Иначе си личи, че е реновиран отвътре, изглежда свежо.
Хладилникът е с малка камера.
коколандия

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2021 9:16 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

От начина по който е описан, стигам до извода че продавача няма опит с кемпери.

На снимки е чудесно, но дали на живо е така..... Хвърляй боб и решавай.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
nelim

Местожителство: Пловдив

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2021 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

не знам дали има опит, ама се продава от доста време.. имам спомен че това жълто и синьо като на миньоните съм го гледал преди повече от година Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Гого
Клубен член с каравана
Клубен член с каравана

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2021 9:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Този кемпер стои на обява от една година, защо ли? scratching
Върнете се в началото
Йордан Христов

Местожителство: Исперих

МнениеПуснато на: Чет Яну 28, 2021 11:40 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

http://www.kemper-club.com/forum/viewtopic.php?t=9520 да предложа нещо няма го на обява.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
hristod

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2021 11:08 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря на всички за коментарите. И на мен нещо ми намирисва, търсенето продължава!

@Йордан, гледах вашият кемпер във Фейсбук и ще опитам да го погледна, просто сте ми доста в страни от пътя и изчаквам да имам поне от части път към Вас.

Междувременно ми попадна и този кемпер, чудех се ако някой го е забелявзвал преди? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91607873390830187&slink=iquijt
Върнете се в началото
коколандия

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2021 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Дай да започнем от начало.

Колко човека ще използвате компера ?
Къд и как ? Само лято, целогодишно ?
Планове да пътувате далечни страни и да правите по 20-40 000 км на година и тн

Има мнго въпроси на които да си отговорите, за да решите какво търсите.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана
Йордан Христов

Местожителство: Исперих

МнениеПуснато на: Пет Яну 29, 2021 11:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

hristod написа:
Благодаря на всички за коментарите. И на мен нещо ми намирисва, търсенето продължава!

@Йордан, гледах вашият кемпер във Фейсбук и ще опитам да го погледна, просто сте ми доста в страни от пътя и изчаквам да имам поне от части път към Вас.

Междувременно ми попадна и този кемпер, чудех се ако някой го е забелявзвал преди? https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91607873390830187&slink=iquijt
това е добро
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Кемпер / Каравана
hristod

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2021 10:07 am    Заглавие: Отговорете с цитат

коколандия написа:

Благодаря за насочващите въпроси. Ще отговоря по ред:

- Кемпера ще се използва за сега само от мен, пък може и да си намеря девойка в тая смотана пандемия, та максимум двама Smile
- В близките 2 години ще обикалям главно из България: по някога на къмпинг, по някога на диво. Главно по родните планини, лятото и на морето. Работя свободна професия, което ми позволява да си работя от където искам, та мога и по-дълги застои да правя. Кемпера ще се използва през по-голямата част от годината, но честно казано не се виждам да го ползвам зимата кой знае колко. Този кемпер от последния линк е зимно изпълнение.
- По принцип планове за дълги пътувания към момента нямам, и ако реша да правя нещо подобно някой ден сигурно ще инвестирам в по-скъпа машина (ако има нужда, разбира се, по принцип се грижа много добре за автомобилите си, макар и да осъзнавам, че това е по-скоро къща Smile)

Надявам се да съм успял да отговоря добре на насочващите въпроси.

Поздрави,
Х.
Върнете се в началото
hristod

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2021 3:42 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Йордан Христов написа:
hristod написа:

това е добро

Много благодаря за мнението, ценно е!
Върнете се в началото
Adrian

МнениеПуснато на: Съб Яну 30, 2021 6:56 pm    Заглавие: моето мнение за Кнауса Отговорете с цитат

Кнауса сам по себе си е прекрасен, но за двама души. Това разпределение означава масата непрекъснато да се сваля ,за да стане допълнително легло. От там нататък всичко оснатало. НИе сме четирима, и кемпера ми е с 6 спални места. Отзад двуетажни. Препоръчвам такова разпределение. Първо си определете разпределение, после си харесайте нещо конкретно. Но, ценово в момента нещата са около 30 х.лв., всичко останало е или компромис, или забележки. ТО и в Германията нещата са аналогични. ТАя корона вдигна цените поне с 5 хиляди......Успех!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя Кемпер / Каравана MSN Messenger
коколандия

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2021 10:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

hristod написа:
коколандия написа:

- Кемпера ще се използва за сега само от мен, пък може и да си намеря девойка в тая смотана пандемия, та максимум двама Smile
- В близките 2 години ще обикалям главно из България: по някога на къмпинг, по някога на диво. Главно по родните планини, лятото и на морето. Работя свободна професия, което ми позволява да си работя от където искам, та мога и по-дълги застои да правя. Кемпера ще се използва през по-голямата част от годината, но честно казано не се виждам да го ползвам зимата кой знае колко. Този кемпер от последния линк е зимно изпълнение.
- По принцип планове за дълги пътувания към момента нямам, и ако реша да правя нещо подобно някой ден сигурно ще инвестирам в по-скъпа машина (ако има нужда, разбира се, по принцип се грижа много добре за автомобилите си, макар и да осъзнавам, че това е по-скоро къща Smile)

Поздрави,
Х.

При тази ситуация, защо не разгледаш някой касенваген ? Не че Кнауса няма да върши работа. За двама си е супер. Просто челното съпротивление е като на влак. Трябва да решиш дали си заслужава да " буташ" толкова въздух за сам човек.
Върнете се в началото
hristod

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2021 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

коколандия написа:
hristod написа:
коколандия написа:

Поздрави,
Х.

При тази ситуация, защо не разгледаш някой касенваген ? Не че Кнауса няма да върши работа. За двама си е супер. Просто челното съпротивление е като на влак. Трябва да решиш дали си заслужава да " буташ" толкова въздух за сам човек.

Мислил съм по въпроса, но някак ми е доста клаустрофобично в кастенвагените. Иначе имам желание да погледна един (продава се тук във форума, едно Ивеко). Кастенвагените се карат значително по-лесно, така ли е? Аз нямам никакъв опит...
Върнете се в началото
KFOR-Carp

Местожителство: Сливен

МнениеПуснато на: Нед Яну 31, 2021 8:01 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Препоръчвам ти кемпера на Миро Чобанов, който от днес е пуснат в продажба и според мен отговаря перфектно на изискванията ти:
https://www.facebook.com/groups/411372136208753/permalink/684991728846791/
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Кемпери Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница 1, 2  Следваща
Страница 1 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети