kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Чет Яну 28, 2021 6:12 pm Заглавие: Моля за мнение за кемпер
Здравейте,
След кратка пауза възобновявам търсенето на кемпер за природни приключения идното лято Бих искал да Ви помоля да дадете мнение за кемпер, който намерих случайно в Mobile.bg:
Пуснато на: Чет Яну 28, 2021 8:23 pm Заглавие: Re: Моля за мнение за кемпер
hristod написа:
Здравейте,
След кратка пауза възобновявам търсенето на кемпер за природни приключения идното лято Бих искал да Ви помоля да дадете мнение за кемпер, който намерих случайно в Mobile.bg:
За годините си изглежда доста добре, може би е добре да се види на живо.
2.5 тубро дизел от 94 година е 95 коня. А в обявата е 126... Или двигателят е сменян, или има грешка в обявата.
Доста малко снимки има отвън. Иначе си личи, че е реновиран отвътре, изглежда свежо.
Хладилникът е с малка камера. _________________ Fiat Ducato 2.8TD, Hymer B644, модел 2000
Благодаря на всички за коментарите. И на мен нещо ми намирисва, търсенето продължава!
@Йордан, гледах вашият кемпер във Фейсбук и ще опитам да го погледна, просто сте ми доста в страни от пътя и изчаквам да имам поне от части път към Вас.
Пуснато на: Пет Яну 29, 2021 7:24 pm Заглавие:
Дай да започнем от начало.
Колко човека ще използвате компера ?
Къд и как ? Само лято, целогодишно ?
Планове да пътувате далечни страни и да правите по 20-40 000 км на година и тн
Има мнго въпроси на които да си отговорите, за да решите какво търсите.
Благодаря на всички за коментарите. И на мен нещо ми намирисва, търсенето продължава!
@Йордан, гледах вашият кемпер във Фейсбук и ще опитам да го погледна, просто сте ми доста в страни от пътя и изчаквам да имам поне от части път към Вас.
Благодаря за насочващите въпроси. Ще отговоря по ред:
- Кемпера ще се използва за сега само от мен, пък може и да си намеря девойка в тая смотана пандемия, та максимум двама
- В близките 2 години ще обикалям главно из България: по някога на къмпинг, по някога на диво. Главно по родните планини, лятото и на морето. Работя свободна професия, което ми позволява да си работя от където искам, та мога и по-дълги застои да правя. Кемпера ще се използва през по-голямата част от годината, но честно казано не се виждам да го ползвам зимата кой знае колко. Този кемпер от последния линк е зимно изпълнение.
- По принцип планове за дълги пътувания към момента нямам, и ако реша да правя нещо подобно някой ден сигурно ще инвестирам в по-скъпа машина (ако има нужда, разбира се, по принцип се грижа много добре за автомобилите си, макар и да осъзнавам, че това е по-скоро къща )
Надявам се да съм успял да отговоря добре на насочващите въпроси.
Пуснато на: Съб Яну 30, 2021 6:56 pm Заглавие: моето мнение за Кнауса
Кнауса сам по себе си е прекрасен, но за двама души. Това разпределение означава масата непрекъснато да се сваля ,за да стане допълнително легло. От там нататък всичко оснатало. НИе сме четирима, и кемпера ми е с 6 спални места. Отзад двуетажни. Препоръчвам такова разпределение. Първо си определете разпределение, после си харесайте нещо конкретно. Но, ценово в момента нещата са около 30 х.лв., всичко останало е или компромис, или забележки. ТО и в Германията нещата са аналогични. ТАя корона вдигна цените поне с 5 хиляди......Успех!
Пуснато на: Нед Яну 31, 2021 10:18 am Заглавие:
hristod написа:
коколандия написа:
Дай да започнем от начало.
- Кемпера ще се използва за сега само от мен, пък може и да си намеря девойка в тая смотана пандемия, та максимум двама
- В близките 2 години ще обикалям главно из България: по някога на къмпинг, по някога на диво. Главно по родните планини, лятото и на морето. Работя свободна професия, което ми позволява да си работя от където искам, та мога и по-дълги застои да правя. Кемпера ще се използва през по-голямата част от годината, но честно казано не се виждам да го ползвам зимата кой знае колко. Този кемпер от последния линк е зимно изпълнение.
- По принцип планове за дълги пътувания към момента нямам, и ако реша да правя нещо подобно някой ден сигурно ще инвестирам в по-скъпа машина (ако има нужда, разбира се, по принцип се грижа много добре за автомобилите си, макар и да осъзнавам, че това е по-скоро къща )
Поздрави,
Х.
При тази ситуация, защо не разгледаш някой касенваген ? Не че Кнауса няма да върши работа. За двама си е супер. Просто челното съпротивление е като на влак. Трябва да решиш дали си заслужава да " буташ" толкова въздух за сам човек.
Поздрави,
Х.
При тази ситуация, защо не разгледаш някой касенваген ? Не че Кнауса няма да върши работа. За двама си е супер. Просто челното съпротивление е като на влак. Трябва да решиш дали си заслужава да " буташ" толкова въздух за сам човек.
Мислил съм по въпроса, но някак ми е доста клаустрофобично в кастенвагените. Иначе имам желание да погледна един (продава се тук във форума, едно Ивеко). Кастенвагените се карат значително по-лесно, така ли е? Аз нямам никакъв опит...
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2Следваща
Страница 1 от 2
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети