kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Регистрация на кемпер над 3500

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Особености, документи, изисквания за кемпери и каравани
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
teddysx3

МнениеПуснато на: Съб Апр 10, 2021 9:39 pm    Заглавие: Регистрация на кемпер над 3500 Отговорете с цитат

Здравейте на всички.

Закупих кемпер който е над 4000 кг. От това което изчетох регистрацията бяма ограничения за килограма, поне така видях да пише в закона, а колко седалки и за колко пътници ще е.

Също така видях колега да беше писал че неговия е М1 "специален". Това ли е което е най-добре да се регистрира? То колкото знам другото е Н1, което на 100% не съм товарен и не трябва да е Н1.

Ще съм ви благодарен да споделите мнение.

Благодаря.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kacho

МнениеПуснато на: Съб Апр 10, 2021 9:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Трябва да се регистрира M1S. Местата и килограмите ще впишат според документите от вноса. Ще трябва да го управлявате с категория C. Винетни такси категория 2 - има информация на digitoll.bg.
Върнете се в началото
teddysx3

МнениеПуснато на: Пет Апр 30, 2021 3:39 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря за отговора.

В крайна сметка регистрирах кемпер-а М1 специален, което според мен е най-добрия вариант.

Относно винетките, категория 2 съществува ли още?

До колкото виждам единствено категория 1 може да се закупи за автомобили под 3.5. Ако си над 3.5 или маршрутна карта или устройство.

Инатерсно ми е обаче към "камниони" или "автобуси" се пада кемпер-а. Някъде в bgtoll.bg видях че сме под графа камиони, но защо не автобус?
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Особености, документи, изисквания за кемпери и каравани Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Страница 1 от 1

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети