kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Май 11, 2021 8:13 pm Заглавие: Продавам си прекрасния кемпер
Продаваме си личния кемпер. Перфектен!
Винаги е подготвен за път. Всички, всички, всички необходими екстри-автоматична антена, телевизор, солар, голям хладилник, фурна, микровълнова, Голям багажен отсек(събира мотор и всичко необходимо) , 6 спални и 6 седящи места, винаги е ползван само с пропан. Багажник за колела отзад. Сменени всички консумативи преди 10 км. Комбиниран Трюма бойлер и печка. . . . . . . . . . Готов, Готов, Готов.
Дата на производство - май 2012г.
Тип двигател- Дизелов
Мощност [к.с.] - 130 к.с.
Скоростна кутия - Ръчна
Брой спални места - 6
Пробег [км] - 76000
Дължина[м] - 7м
Отопление - Газово
Климатик - Към двигателя
Тоалетна - Химическа
Цвят - Бял
След като снощи прекарахме 20 минутен разговор по телефона с Антон, и се разбрахме, че тази сутрин рано ще пътуваме със съпругата ми (бременна в 9ти месец) да гледаме и закупим кемпера, тази сутрин потегляйки за Правец (където домува кемперът в момента) забелязахме, че цената е вдигната с 5000Е на обява. Обадихме се на Антон и получихме следното обяснение:
"От снощи до сега (преди 9 минути ме събудих) ми се обадиха 7 човека и всички са готови да дойдат да го гледат. Трима човека ми предложиха 30000€ само и само да го вземат те. Не знам, какво става, какъв е този интерас, чак се зачудвам за продажбата. Ти естествено си първи и от теб ще зависи, но ти се извинявам, че ще трябва да ти вдигна цената до 29500 (просто са готови на 30000).Извинявай,надявам се да ме разбереш, все пак е пазарна икономика и няма да откажа 2500 отгоре. Като извинение правя този реверанс от 500.
Както предцениш...... ще те разбера и ако се откажеш, разбира се."
За нас това е изключително некоректно поведение от негова страна! Много сме обидени и огорчени..
За сведение на бъдещите купувачи на този кемпер, ще споделя с Вас, че обявата съдържа неверна информация - според вин-а на кемпера - автомобилът е произведен 2007ма година, а кемперът е регистриран 2008-ма. Конете са 120 (88КВ), Euro 3. Споделям с Вас, защото подозирам, че няма да бъдете уведомени за тези харахтеристики.
Пуснато на: Сря Май 12, 2021 7:38 am Заглавие:
Качо, разбирам, че си разочарован. Извиних ти се за ситуацията, извиних се и на съпругата ти. Наистина ви желая безпроблемно раждане, пожелах и го лично.
Моля те само да не говориш не истини, защото снощи ти обясних всичко по телефона и не съм скрил нищо - дори ти изпратих талона на автомобила и се разбрахме да видиш всички невероятни неща по кемпера днес.
Нищо не крия-кемпера е подържан страхотно, но за съжаление нямаме време да го ползваме. (но пък ако всичко пропадне ще се "напънем" и може да се засечем даже някъде.
Още веднъж ви желая безпроблемно раждане и здраве!!!
Неистини не говоря! Можеш да споделиш вин-а и всеки сам ще си провери кое е истината. Въпреки техническите параметри, ние щяхме да закупим този кемпер на посочената от вас цена. Редно беше да се обадиш, за да не пътуваме 100км...
Надявам се да не се засечем никъде!
Успех с продажбата.
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети