kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Пет Апр 16, 2021 3:11 pm Заглавие: Продавам TRUMA Duo Control CS 30mB вертикален монтаж с марку
Налага се да подменя Дуо Контрола и двата маркуча за високо налягане,които му подават газ от бутилките в кемпера си.Тук законът за ползване на газови уреди в превозни средства изисква всичко между газова бутилка и газова инсталация на кемпера да бъде не по-стари от 10г.от датата му на производство.И тъй като този месец съм на годишен технически преглед(TÜV),се наложи да ги подменя.Проверяващият не се интересува,че работят перфектно.Закупих нов комплект Трима Дуо контрол и маркучи,монтирах го и до края на април ще карам кемпи на преглед.Смяната на маркучите я разбирам,но на Дуо Контрола не съвсем.Но...такива са правилата тук.
Предлагам на колегите:
1.Въпросният TRUMA Duo Control CS 30mB(CS означава краш сензор) за вертикален монтаж.Работил безпроблемно до последният ден преди смяната.Дата на производство 09/2011г.Краш сензора спира подаването на газ след Трумата при удар върху него(катастрофа и т.н.)
2.Двата маркуча са за високо налягане.Те са комплект със сензори за спиране подаването на газ,при високодебитно изтичане(пробиване на маркуч и т.н.)
Комплекта осигурява абсолютна сигурност при ползване на газовите уреди в движение.А то тук е и забранено,ако нямаш такъв комплект.
Цена на комплекта втора употреба 149лв.
Цена на комплекта нов-около 500лв.
Може да бъде краят на април в София.
Поздрави на всички колеги с пожелания за щастливи дни с любимите къщички на колела!
Петров
Имам интерес към двата маркуча за високо налягане, без траш сенсорите.
0887 621 998–Петър _________________ Човек може да разчита само на себе си и то не винаги
Привет на колегите кемперисти petar_kolev и Adrian
Веднага бих искал да благодаря на двамата колеги за проявения интерес и с известна доза неудобство да помоля за извинение колегата petar_kolev за това,че предпочитам да продам Дуо контрола на колегата Adrian.Причината е ясна-той проявява интерес към целият комплект.
Тъй като не можах да се ориентирам ,как да отворя ЛС,ви моля да се свържете с мен чрез Viber или Whats App на номер
+4917696577929. В момента съм в БГ.
Бъдете здрави!
Поздрави!
Петров
Привет на колегите кемперисти petar_kolev и Adrian
Веднага бих искал да благодаря на двамата колеги за проявения интерес и с известна доза неудобство да помоля за извинение колегата petar_kolev за това,че предпочитам да продам Дуо контрола на колегата Adrian.Причината е ясна-той проявява интерес към целият комплект.
Тъй като не можах да се ориентирам ,как да отворя ЛС,ви моля да се свържете с мен чрез Viber или Whats App на номер
+4917696577929. В момента съм в БГ.
Бъдете здрави!
Поздрави!
Петров
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети