kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Пътуване при Ковид ограничения.
Иди на страница Предишна  1, 2, 3

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Пътувания в чужбина
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
mr_petroff

МнениеПуснато на: Чет Сеп 09, 2021 10:33 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

nkalendzhiev написа:
Няма значение кой го е казал. Важното е, че в случая е вярно. За съжаление...

Aз на ваше място въобще нямаше да се прибера в БГ при лошият материал . Ей като излязат за 5 дни някои хора , и почват с акцент да говорят hammer Самоуважение , гордост и да си вярваме ни липсва , не се харесваме , мамка му . Направо ми се драйфа от чуждопоклонници .Да не продължавам , че хептем ще ми избяга добрият тон .
И ние сме били по ""белият свят", и малко повечко даже...Лош материал - аре стига бе , не го мислите ,нали ...
Който разбрал - разбрал...
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
Тонин

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Пет Сеп 10, 2021 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Като седнеш на заведение сервитьорите първо ти сканират сертификат/тест и после поръчваш. В Холандия пък няма абсолютно никакви мерки и никой не носи маски.

Само у нас го има това мрънкане, отричане, преекспониране, раздухване на безумни и малоумни конспирации и т.н. И резултатата от това го виждаме последните седмици...
Казваш конспирациите са лъжа, само дето ти сканират Сертификата, като седнеш в заведението. Че тя коспирацията е факт вече. Ти си живото доказателство. И недей да обиждаш всички , които не вярват във ваксините. Вие нали сте ваксинирани имате си сертификати...Бръмчете си там из Европа и за нас не се тревожете. Вие нали сте безсмъртни вече.
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Сеп 19, 2021 2:04 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Току що се прибрахме след двайсет и няколко дни обикаляне на запад. Впечатленията ми са съвсем позитивни. На връщане на нито една граница нито ни провериха, нито ни искаха някакъв документ даже паспортите не отвориха, а само махвайки с ръка даваха знак да продължаваме. И така до Калотина. Там сърбите ни туриха по един печат, а на нашата граница ни провериха чинно, както никога до сега - много учтиво и по протокол - на всеки лично полицая излезе и сравни отговаряме ли си със снимките в паспорта, документи на кемпера, митническа проверка с оглед на кемпера, като в нито един момен не ми и мина през ума че някой прави нещо нередно. Напротив допадна ми как бяха внимателни и усърдни да си свършат работата без да ни притеснят. След митничарите следва санитарна проверка - двама служители се поинтересуваха от къде идваме, нещо си записаха, прегледаха ни сертификатите и ни пожелаха приятна вечер. Всико мина за 5 минути. Определено бях приятно изненадана и от държанието и от отношението на всички служители за което не мога да не ги похваля.
Тонин

Местожителство: Русе

МнениеПуснато на: Вто Окт 19, 2021 8:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Да кажа на "Боцнатите". Днес приеха зелени карти за доста обществени места. Не искам да ги изброявам. След месец ще приемат зелени карти и за да ходиш на работа. Нали не мислите, че вие "боцнатите", ще си ходите свободно на работа при само 30% Ваксинирани в България. Ще сърбате попарата, заедно със всички и ще разберете , какво сте сътворили, само за да може да ходите извън България, че после да ми съчинявате романи тука в тоя замиращ форум. Много ви здраве на всички.
kacho

МнениеПуснато на: Сря Окт 20, 2021 3:40 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Тонин написа:
Да кажа на "Боцнатите". Днес приеха зелени карти за доста обществени места. Не искам да ги изброявам. След месец ще приемат зелени карти и за да ходиш на работа. Нали не мислите, че вие "боцнатите", ще си ходите свободно на работа при само 30% Ваксинирани в България. Ще сърбате попарата, заедно със всички и ще разберете , какво сте сътворили, само за да може да ходите извън България, че после да ми съчинявате романи тука в тоя замиращ форум. Много ви здраве на всички.

hearts

И все пак, сред тоя лош материал, тук таме, се намира и някой с критична мисъл! Аз съм оптимист!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Сря Окт 20, 2021 11:45 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Няма универсално добро.
Всеки сам си носи кръста и има избора да преценя и решава за себе кое би било най-добре и как да постъпи.
И аз желая на всички да бъдат здрави и щастливи!
xfact

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2021 7:21 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Боцкането, вдигало 5-7 коня!?! Laughing
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
kacho

МнениеПуснато на: Чет Окт 21, 2021 7:56 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Коне не ни трябват сега, трябват ни активни QR кодове - те са новата виртуална валута! Mim
Върнете се в началото
vladi46

МнениеПуснато на: Пет Май 06, 2022 12:36 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Гърците от 1.05. 2022г. са отменили изискванията за сертификати, но все още носели маски на закрито.
Върнете се в началото
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Пет Май 06, 2022 10:55 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Гърция поне "на пръв поглед " вече ми изглежда такава каквато беше от преди ковида. Границата се минава лесно и бързо, освен ако няма някой украинец дето да прави глупости и умишлено да бави опашката. Проверявашите са силно отегчени и само гледат на две на три паспортите, като евентуално питат колкочовека сте в колата/кемпера без да проверяват. Никой не пита за ваксини, сертификатии пр. камо ли да проверява.

Иначе до Солун вече плащачките за три 5Е + 2,5Е + 0,80Е. Водата на Халкидики е божествено синя ... бях го позабравила този цвят. Сега хора и туристи почти няма. Само на закрито и за персонала в заведенията трябва да се носят маски.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Пътувания в чужбина Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3
Страница 3 от 3

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети