| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Trifonov

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 1:54 pm Заглавие: |
|
|
| Тонин написа: | Тоя Химер има най-отвратителното разпределение на караванната част вътре. Чудя се как изобщо ти идва на ум, че това ще го притежаваш. То е пълен абсурд.  |
Тук не съм съгласен. Това е стандартно разположение на Химера със задна врата и има много плюсове. Бърз достъп до кухнята, без да се разхождаш из кемпера. Диван за бърза почивка и достатъчно широка баня. Някога специално търсех такова разположение. Въпрос на вкус... _________________ 0888851346, trifonavatanas@gmail.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 2:03 pm Заглавие: |
|
|
Забравих как му викат на това брутално разпределение в Химер. Оооп сетих се викат му "Класическо" тип караванна част ала 70 те години. Супер е несериозно това. Освен , че е Химер друго всичко е абсурдно. Елнах може да е евтина марка, но за мен е с използваема на 100% караванна част. Няма какво да ходи да си губи времето да го гледа тоя Химер. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 2:20 pm Заглавие: |
|
|
| Само на снимка съм го виждал. Не съм разглеждал много кемпери. Влизал съм само в един до момента и ми хареса, но ако не стигнем до сделка, ще трябва да търся друг. |
|
|
 |
krassi77

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 8:17 pm Заглавие: |
|
|
Според мен този Химер е с много лошо разположение. Вратата е чак отзад и забележете - тя е единствената врата на кемпера - няма врата нито при шофьора, нито при пасажера до него. В случай че се наложи бързо да излезете от кемпера бих казал че е даже опасно това разположение. _________________ Euramobil 810 |
|
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 9:22 pm Заглавие: |
|
|
https://www.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?act=4&adv=91636916543074576&slink=mtyvgn
Ето ви кемпер като за първи Еура Мобил. Точно за трима е със двоен под зимна марка. Отзад си се спи съвсем нормално в единичното сепаре. Двойното ви сепаре си е винаги готово за ползване. През никой не минавате, като слизате от алковена да отидете до банята. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 9:35 pm Заглавие: |
|
|
| Много ти благодаря за предложения кемпер, но този, който гледах е със спалня в задния край, спалня над кабината и сепаре. Това разпределение ми допада повече за семейство с дете. Всеки да има къде да спи и сепарето с масата да не се преправя на легло. |
|
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Сря Яну 05, 2022 11:44 pm Заглавие: |
|
|
Приятели с кемер на който кухнята е най-отзад са категорични, че такова разпределение никога повече няма да вземат. Там друсането е най-голямо и непрекъснато нещо им се чуело по шкафовете. На конкретния кемпер и на мен разпределението ми се вижда не много ок. _________________ Магия в лилаво |
|
|
 |
disco дядо Петьо

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 5:58 am Заглавие: |
|
|
При мен отдавна е закон: Кемпер със задна врата въобще не го гледам!  |
|
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 6:27 pm Заглавие: |
|
|
Бихте ли ми казали, каква е цената на нова или употребявана печка от този модел ? Дали се предлагат и лесно ли се намират ? Пращам линк на кемпера, защото не зная, как да кача само снимка на печката.
https://m.mobile.bg/details/91627549878891330" />[/url] |
|
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 6:41 pm Заглавие: |
|
|
Не се отваря обявата. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
|
 |
RADICAL
|
|
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 7:21 pm Заглавие: |
|
|
Това е обикновенна печка Трюма S3004. Супер елементарна и евтина за ремонт. За 150лв става като нова. Има си отделно обдухване , вижда се на една от снимките на обявата. Такива печки слагат Италиански марки кемпери и всички каравани. Няма от какво да се притеснява човек, ако печката не работи. Не и е скъп ремонта. _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 7:22 pm Заглавие: |
|
|
| Благодаря за бързия и изчерпателен отговор. |
|
|
 |
Тонин

|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 7:23 pm Заглавие: |
|
|
Колега карехте ли тоя Форд, че обикновенно тоя модел имат проблем с диференцияла. Има голяма вероятност да вие. Може и да е наред , но задължителна проба извънградско _________________ Frankia I 700 2.8JTD |
|
|
 |
RADICAL
|
Пуснато на: Чет Яну 06, 2022 7:35 pm Заглавие: |
|
|
| Уфффф, не. Ще го взема и ще разчитам на късмет. Не е в движение. Няма платени ГО и преглед. Взимам го най-вече заради разпределението. Собственика при разговор каза, че има виене от диференцияла. Надявам се, че за Форд не са скъпи частите и особено за Транзит би трябвало да има. |
|
|
 |
|