kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Мар 22, 2022 12:09 am Заглавие: Продавам използвани Солар и контролер + бонус
Здравейте,
Преди седмици с безценната помощ на Боби и Гого успях да ъбдейтна соларната система. Увеличих площта на соларите. Старя панел е квадрат и пречеше в средата на покрива. Свалиха го и сега го пускам за продажба ако някой иска да си изгради система с малък бюджет.
Списък с описия и цени:
1. соларен панел. Монтиран от предишни собственици на кемпера. не си знае годините, но си работи. През лятото не съм имал проблеми. Смених го заради зимно ползване.
размери 99см/99см
мощност по етикет 136W
цена: 50 лв
2. Контролер за ДВА акумулатора + дисплей.
Truma Soalar Duo Battery Charger + MeTer MT-1
Закупен преди повече от 3 години от Мулето. След това му добавих този дисплей. Неговата обява още седи. Предлага се с опция 10 или 20 ампера. Аз не помня какво купих. Според мен етикета на снимката не отговаря, но нямам доказателства
Според мен гениална комбинация за някой с малък до среден панел.
Може да се настройва как да разделя тока получен от панела към двата акумулатора. След зареждане на главната батерия, праща всичко към втората батерия.
На дисплея се сменят показателите на тока от панела, първи или втори акумулатор и термометър.
аз си бях доволен.
лятото си слушахме радио при спрян двигател понеже си веждам колко ток му пращам от слънцето.
Цена на комплекта: 120лв не се продават отделно
3. Подаръци
-два броя ключ маса / ключ плюс
-един брой щипка за полюса на акумулатора
-волтметър свързан с ключ І-0-ІІ. Правих го за да си следя показанията на двата акомулатора в един дисплай забучен на удобно място
ако някой се интересува от тези неща и дойде до моя квартал давам бира ако вземе всичко
Нещата се намират в София.
Соларния панел е само с личн предаване
Ако има голям интерес с предимство ще са хората писали тук после звънналите по телефона o888-четири-o3-5o5
Ако няма интерес ще свалям цените.
Ако съвсем няма интерес ще черпя бира, ако някой дойде да ги вземе от тавана.
Ако няма желаещи АЗ, а не ти ще почерпя не една а ТРИ бири за да ги взема Дори и мезе ще предложа. Оставам на разположение за уточнение на каква да е бирата на 0886333232. Хубав и усмихнат ден
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети