|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Съб Апр 16, 2022 7:45 pm Заглавие: Каква водна помпа? |
|
|
Здравейте от скоро съм собственик на бус който съм взел с цел преработка в кемпер. Та въпроса ми е каква водна помпа ми е необходима за смесител топла студена вода на мивка? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Женени с Деца

|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Пон Апр 18, 2022 3:13 pm Заглавие: |
|
|
Женени с Деца написа: | https://camper-omega.com/product/%d0%bf%d0%be%d1%82%d0%be%d0%bf%d1%8f%d0%b5%d0%bc%d0%b0-%d0%bf%d0%be%d0%bc%d0%bf%d0%b0-vip-plus/
Това е най-доброто съчетание на качество и цена. |
Благодаря. А има ли значение и какво е то дали такава помпа или хидрофорна? Не съм на ясно |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2022 12:45 am Заглавие: |
|
|
Когато се ползва хидрофор той поддържа водната система од неголямо налягане и при отваряне на кранче водата потича, а помпата се включва за да компенсира. При обикновените помпи няма такова налягане когато не се ползва водата. Там самата батерия трябва да е с микриключе, което се задейства когато тя се отвори и така включва помпата.
В ценово отношение хидрофора е няколко пъти по-скъп от обикновената помпа. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Любомир Стефанов
|
Пуснато на: Вто Апр 19, 2022 6:15 am Заглавие: |
|
|
loveforever написа: | Когато се ползва хидрофор той поддържа водната система од неголямо налягане и при отваряне на кранче водата потича, а помпата се включва за да компенсира. При обикновените помпи няма такова налягане когато не се ползва водата. Там самата батерия трябва да е с микриключе, което се задейства когато тя се отвори и така включва помпата.
В ценово отношение хидрофора е няколко пъти по-скъп от обикновената помпа. |
Много благодаря за изчерпателният отговор. Честно казано очаквах от вас включване към моя въпрос. Понеже гледам доста сте активни и компетентни.
Поздрави Любомир |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Gunner
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|