kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Нед Юни 12, 2022 10:43 am Заглавие: Амортисьорче / стопер за прозорец дометик
Здравейте,
Търся пластмасовият накрайник, който се захваща към заключващия механизъм на амортисьорчето / стопер на прозорец Dometic. Този накрайник се счупи и ми направи малка пукнатина в прозореца. Опитах с лепене, но е безмислено. Знаете ли дали се продава само тази част или ако случайно на някой му е останало от някое счупено стопорче?
Пуснато на: Нед Юни 12, 2022 11:06 pm Заглавие:
Принципно в магазините за оборудване се продават отделно цели амортисьорчета, но това вероятно е от някакъв по-стар модел. Струва ми се малко вероятно да се намери само счупената част. Иначе предполагам, че трябва да може да се подмении целия амортисор с нов. _________________ Магия в лилаво
Здравейте колега conev_d,
Днес проверих.Магазинерката беше много любезна и решершира.Точно същото не откри.Подобно на търсеното открихме на Dometic,но по-късо(покрива р-р 19,5-24см),с каталожен номер 188530 и цена 33,99€.
Съжалявам,не успях да помогна.
Ако прецените може да ми го изпратите на адрес и аз да потърся с налична мостра.Ще дам адрес.Преценете.
На 08.07. пътувам за БГ и ще Ви го върна(или донеса).
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети