kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Сеп 06, 2022 6:40 am Заглавие: Показание на количеството гориво
Здравейте, имам следният проблем с показанито на количеството гориво в резервоара. Фиат Дукато, 2.8, 2002г. При пълен резервоар показва малко под F. След това стига до малко над 1/2 и остава там. Дори да свърши горивото, си остава там. Сменил съм датчика, който е в резервоара на кошницата на горивната помпа. Моля, ако някой е имал подобен проблем да сподели. Тубата с 10л си я нося, но ми се иска да има реални показания. Благодаря.
Пуснато на: Сря Сеп 07, 2022 9:14 am Заглавие:
При мен постоянно показваше повече след малко по-малко,и аз като теб сменям сондата без резултат.Рзглобих таблото и при пробиване забелязах че,като е на контакт и доказвам таблото отзад в ляво стрелката играе нагоре надолу.Тогава разглобих цялото табло и почистих платката с пистите,и проблема ми се реши и вече показва без да мърда стрелката при всяка неравност.Самата платка е тънка и се огъва все едно е от дебел найлон.Събирасе прах и може би има статично електричество и затова става така,поне аз така си го прадставям.Ако искаш обади се ако не съм бил дастатачно ясен 0898530357 Васил
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети