kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Аз кемпериста ...
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Членство и придобивки
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Фев 02, 2025 11:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Бях си купила чудесна LED-лампа за кемпера от Практикер, но ме изнанада като изкара само 2 години. Като цена не беше скъпа. Бях помислила за това да може лесно да се смени, онова което не очаквах е първо да изкара само две години и второ когато отида пак в Практикер да се окаже, че вече изобщо не продават Лед-лампи на 12 волта.
Логично първо отворих Алиекспрес, че нали там има какво ли не при това на прилични цени и наистина имаше и лед-лампи аналогични на моята. Това което не ми хареса е че цените с доставката идваха по над 40лв, а нашата я бях взела за десетина. След това направих по-логичното - да проверя няма ли да намеря нещо на нашият пазар и БИНГО!

Намерих сайт български производител, за който се оказа, че магазина им в София момента не работи, но си поръчах онлайн и след около седмица получих желаните две лампи - една за смяна и еда за резерв на приличната цена от 13,20лв.

Ами доволна съм и го споделям тук ако някой има нужда от подобно нещо. Сайта на фирмата и конкретно моята лампа е:

https://bgledfactory.bg/product/1893/led-panel-za-vanshen-montazh-kvadraten-18w-s-vklyuchen-drayvar.html

А ето и как се получиха нещата в кемпера

Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Членство и придобивки Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2, 3, 4, 5, 6
Страница 6 от 6

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети