kemper-club forum Форуми kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!

Въпроси/ОтговориВъпроси/Отговори   ТърсенеТърсене   ПотребителиПотребители   Потребителски групиПотребителски групи   Регистрация 
 ПрофилПрофил   Влезте, за да видите съобщенията сиВлезте, за да видите съобщенията си   ВходВход 

ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!

В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило!
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати!
Газова бутилка с мулти клапан
Иди на страница Предишна  1, 2

Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Уреди и къмпинг оборудване
Предишната тема :: Следващата тема  
Автор Съобщение
NIKOPLD

МнениеПуснато на: Чет Яну 06, 2022 1:06 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

За много години, Живи и здрави да сте, много безпроблемни километри и красиви спомени.Аз също съм с такава бутилка но е закупих от https://nomadservice.bg/gazova-sistema/gazovi-butilki/gazova-butilka-s-multiklapan-gotrip11kg защото ми е по-близко а и направо е монтираха.Удобството да зареждаш по бензиностанциите е супер.Обмислям да сложа още 1 за по-дълго стоене под боровете на Голям Беглик
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
opel.kambucha.96

МнениеПуснато на: Съб Мар 15, 2025 9:18 am    Заглавие: Отговорете с цитат

На мен ми отказаха да зареждат бутилка с мултиклапан по бензиностанциите. От един сервиз ме препратиха към друг, за да обсъдим извеждане на зареждането отвън. Хората във втория сервиз ме разубедиха, понеже съм с баничарка и е по-рисковано отколкото да се изведе при кемпер. Ще използвам само един 160гр/ч консумиращ котлон, което с 11 кг бутилка явно доста време ще ме изкара.

В Италия не си ли зареждате сами газта? Мисълта ми е, ако се наложи по път да допълня, не мога ли просто по-дискретно да си заредя на колонката? Миналата година дизел съм зареждал по никое време, когато реално бяха затворени бензиностанциите, но за газ не съм се сетил да видя дали има. За първа година ще съм с бутилка.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
loveforever
Администратор
Администратор

Местожителство: София

МнениеПуснато на: Нед Мар 16, 2025 10:33 am    Заглавие: Отговорете с цитат

А отказа в България или в чужбина?
Ние сме с кемперски бутилки, които зареждаме на автоколонка. До сега само на два пъти са питали как така хем бус на дизел, хем газ зареждаме, защото го правим едновременно и казвам че газта е за уредите, не за двигателя и са ни зареждали. При нас реално не виждат бутилките. Може би си мислят че сме с автобутилка, не знам.
Това, което не харесвам на бутилките с мултиклапан освен цената е че при зареждане се виждат бутилките. Ако има начин зареждането да се изведе навън може би няма да е проблем.
TheBoss

МнениеПуснато на: Пон Мар 17, 2025 12:04 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

loveforever написа:
А отказа в България или в чужбина?
...
Това, което не харесвам на бутилките с мултиклапан освен цената е че при зареждане се виждат бутилките. Ако има начин зареждането да се изведе навън може би няма да е проблем.
Всичко може да се изведе навън. В Елена Газ(онова, в Младост) имат цяла витрина с всякакви преходи. Аз, като купих бутилката от тях, насъбрахме всичко, което ни трябва, за да изкараме зареждането отвън. Но е хубаво или майсторът да ги накупи нещата, или поне малко да разбирате, за да знаете какво да купувате.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Кемпер / Каравана
opel.kambucha.96

МнениеПуснато на: Сря Мар 19, 2025 3:32 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

До loveforever

В България. Още не съм излизал с нея от държавата. Лятото обмислям до Холандия да отида. Ще видим как е положението, ако се наложи да допълвам.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
loveforever
Администратор
Администратор

МнениеПуснато на: Чет Мар 20, 2025 4:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

На няколко пъти тръгвам да пиша и се отказвам. Просто тези неща не са за обяснения кое и как по форуми.
Нещата не трябва да се набиват на очи иначе все ще се намери някой за нещо да се заяде.
Иначе заковново ако имате изградена инсталация от лицензиран сервиз с паспорт и ргулярн преглед не би трябвало да може да ви откажат зарждане. Това обаче със сигурност няма да е евтино.
Иначе ако няма да се отоплявате на газ мисля че само за готвене една бутилка ще ви е предостатъчна без зарждан, Ние с 11кг газ лятото изкарваме по 3-4 седмици като в това се включва консумацията на хладилник, фурна, бойлер и котлони.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема   Напишете отговор    kemper-club forum Форуми -> Уреди и къмпинг оборудване Часовете са според зоната GMT + 2 Часа
Иди на страница Предишна  1, 2
Страница 2 от 2

Идете на:  
Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети