|
kemper-club forum
Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
|
ПЪРВО ПРОЧЕТИ ТОВА!
В този форум се комуникира на БЪЛГАРСКИ ЕЗИК, пише се на КИРИЛИЦА и моля НЕ СЕ ОТКЛОНЯВАЙТЕ от това правило! |
Уважавайте другите, за да уважават и вас! Бъдете преди всичко ХОРА, не примати! |
Предишната тема :: Следващата тема |
Автор |
Съобщение |
NIKOPLD
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
opel.kambucha.96
|
Пуснато на: Съб Мар 15, 2025 9:18 am Заглавие: |
|
|
На мен ми отказаха да зареждат бутилка с мултиклапан по бензиностанциите. От един сервиз ме препратиха към друг, за да обсъдим извеждане на зареждането отвън. Хората във втория сервиз ме разубедиха, понеже съм с баничарка и е по-рисковано отколкото да се изведе при кемпер. Ще използвам само един 160гр/ч консумиращ котлон, което с 11 кг бутилка явно доста време ще ме изкара.
В Италия не си ли зареждате сами газта? Мисълта ми е, ако се наложи по път да допълня, не мога ли просто по-дискретно да си заредя на колонката? Миналата година дизел съм зареждал по никое време, когато реално бяха затворени бензиностанциите, но за газ не съм се сетил да видя дали има. За първа година ще съм с бутилка. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Нед Мар 16, 2025 10:33 am Заглавие: |
|
|
А отказа в България или в чужбина?
Ние сме с кемперски бутилки, които зареждаме на автоколонка. До сега само на два пъти са питали как така хем бус на дизел, хем газ зареждаме, защото го правим едновременно и казвам че газта е за уредите, не за двигателя и са ни зареждали. При нас реално не виждат бутилките. Може би си мислят че сме с автобутилка, не знам.
Това, което не харесвам на бутилките с мултиклапан освен цената е че при зареждане се виждат бутилките. Ако има начин зареждането да се изведе навън може би няма да е проблем. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
TheBoss

|
Пуснато на: Пон Мар 17, 2025 12:04 pm Заглавие: |
|
|
loveforever написа: | А отказа в България или в чужбина?
...
Това, което не харесвам на бутилките с мултиклапан освен цената е че при зареждане се виждат бутилките. Ако има начин зареждането да се изведе навън може би няма да е проблем. | Всичко може да се изведе навън. В Елена Газ(онова, в Младост) имат цяла витрина с всякакви преходи. Аз, като купих бутилката от тях, насъбрахме всичко, което ни трябва, за да изкараме зареждането отвън. Но е хубаво или майсторът да ги накупи нещата, или поне малко да разбирате, за да знаете какво да купувате. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
opel.kambucha.96
|
Пуснато на: Сря Мар 19, 2025 3:32 pm Заглавие: |
|
|
До loveforever
В България. Още не съм излизал с нея от държавата. Лятото обмислям до Холандия да отида. Ще видим как е положението, ако се наложи да допълвам. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
loveforever Администратор

|
Пуснато на: Чет Мар 20, 2025 4:57 pm Заглавие: |
|
|
На няколко пъти тръгвам да пиша и се отказвам. Просто тези неща не са за обяснения кое и как по форуми.
Нещата не трябва да се набиват на очи иначе все ще се намери някой за нещо да се заяде.
Иначе заковново ако имате изградена инсталация от лицензиран сервиз с паспорт и ргулярн преглед не би трябвало да може да ви откажат зарждане. Това обаче със сигурност няма да е евтино.
Иначе ако няма да се отоплявате на газ мисля че само за готвене една бутилка ще ви е предостатъчна без зарждан, Ние с 11кг газ лятото изкарваме по 3-4 седмици като в това се включва консумацията на хладилник, фурна, бойлер и котлони. _________________ Магия в лилаво |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|