kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Мар 25, 2025 3:40 pm Заглавие: Останахме без Вълко
Представител на една изчезваща епоха в българския кемперизъм, от която имах шанса да хвана малко. Чиста душа и сърце, винаги доброжелателен, винаги готов да помогне, предлагащ помощ преди да разбереш, че ти трябва, че и настоятелен... Защото знае... Свързващо звено между познати и непознати, между нови и стари кемперисти, вече се е запознал с всички и запознава и останалите. Винаги имаше по нещо за децата, да им се развалят зъбите, или да не искат да вечерят...
Абе какво разправям, много малко го познавах, а имам чувството, че винаги, но не ми се полага на мен да говоря...
Повече няма да изпреварвам къщурата им с бибип и махане до откачане на китките, няма да подминавам поляна с кемпери с репликата -А, Вълко е тук...
Пуснато на: Вто Мар 25, 2025 8:15 pm Заглавие:
Днес малкото ни кемпер-общество осиротя.
Отиде си един от най-истинските и колоритни кемперисти, отиде си духът на добротата и човечността.
Днес е Благовещение, празник. От баба ми знам, че добрите и светлите хора на празник си отиват, а Вълко беше точно такъв. Каквото и да кажем за него ще е малко.
Ще ни липсваш Вълко, и то много, но ще помним и носим в сърцата си всички онези прекрасни моменти, които имахме заедно. Как се събирахме нетърпеливо, как децата чакаха с нетърпение изненадите, как Вълко влизаше в какви ли не роли и ни спукваше от смях. Как стояхме в сладки раздумки до никое време, а на тръгване все надуваше тромбата като "чао", но и като обещание, че пак ще се видим.
Без Вълко сбирките ни няма да същите. С него децата ни порастнаха, с шегите и историите му се смеехме и забавлявахме, с компанията му се сплотявахме. Ще има много празнота оттук нататък ...
Почивай в мир, Вълко!
Нека е светъл пътят ти, макар и без кемпера!
Нека е мир и спокоствие на душата ти!
Пуснато на: Сря Мар 26, 2025 6:37 am Заглавие:
Да, отиде си един от доайените на кемперизма в България! Един човек, за който нямаше значение, колко му е скъп кемпера, масата или стола, щом практикува любимото си хоби. Един човек лишен от суета, предразсъдъци и омраза. Един истински любител на прирадата и защитник на свободното къмпингуване, участвал във всичките протести срешу ограничаването на правата ни да сме сред нея. Отиде си един добър Човек, който безкрайно и истински обичаше децата, всички деца. Самият той беше дете, пораснало дете. С внушителен ръст и визия на истински вълк отвън, но отвътре изтъкан от доброта. Отиде си един обединител, приятел и мечтател. Мечтаеше да сме всички заедно, на една поляна, на една маса, в едно общесво, в един свят... но си отиде. Отиде си Вълко! Уфффф, пак се насълзих...
Дълбок поклон, приятелю, дълбок... до земята! Няма вече хора, като теб или са все по малко! Почивай в мир!
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети