| Предишната тема :: Следващата тема |
| Автор |
Съобщение |
Vic

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 8:34 am Заглавие: Планинско колоездене в Сопот + бира и кебапчета. |
|
|
Днес тръгваме за Сопот, (повече инфо http://shambhala-bikepark.com/events/?action=event&id=6&page=1 ) където ще се провежда състезание по МТБ. Ще се радвам ако не сме сами. Аз , разбира се няма да се състезавам, , син ми е екстремиста. Аз ще съм отговорника по мастиката, бирата и кебапчетата. На поляната пред лифта ще сме! _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
chato

|
|
|
 |
Наско Клубен член с кемпер

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 2:10 pm Заглавие: |
|
|
Вики, как го измисли.
Тъкмо спретнах посоката и сега
Ако не се видиме явно съм за риба, нищо че не съм рибар.
Проучил съм, на язовир Пчелин продават риба на пишман рибари като мен.
За Гергьовден те чакам на Белоградчик  |
|
|
 |
Vic

|
Пуснато на: Пет Апр 30, 2010 2:35 pm Заглавие: |
|
|
| Наско написа: |
За Гергьовден те чакам на Белоградчик  |
Живи и здрави! _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
|
 |
mashbob

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 11:43 am Заглавие: |
|
|
| Вик, разправяй как се класира син ти? |
|
|
 |
Vic

|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 4:38 pm Заглавие: |
|
|
За негов ужас и за радост на майка си НЕ стигна до финалите. Следващ кръг в Златица на 5-6 юни. Ще пусна и някоя снимчица щом има запалени  _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
|
 |
evgeni7 Клубен член с каравана

Регистриран на: 29 Мар 2010 Мнения: 214 Местожителство: гр. Пирдоп, Софийска област
|
Пуснато на: Пет Май 21, 2010 8:46 pm Заглавие: Златица |
|
|
| Светът е малък!Вик,един от организаторите на състезанията по планинско колоездене в Златица е племенницата ни.Всъщност,живеем в една къща-близнак.Ако нещо го интересумва детето-питай.А и ние сме на линия.Той може би вече се е регистрирал като участник.Ако има нужда от нещо до като е тук-на линия сме.А ти в замяна ще разказваш в детайли как изкарахте в Троянския балкан. |
|
|
 |

Регистриран на: 29 Мар 2010 Мнения: 214 Местожителство: гр. Пирдоп, Софийска област
|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2010 9:24 am Заглавие: |
|
|
| На 5 и 6 юни са състезанията по планинско колоездене в гр.Златица/проход "Кашана"/.Природата ни е много красива,реката е чиста,не липсват и удобни поляни.Намира се на 80км.от София.Ако нямате други планове-заповядайте!Ние ще бъдем там и ще ви чакаме!Поздрави-Вера,Евгени и Евгени-младши |
|
|
 |
mashbob

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2010 11:32 am Заглавие: |
|
|
| Да красиво е. Аз съм правил преход от Златица през Свещи Плаз до Етрополе. Точно над Кашанасе минава и е много приятно. Като се качихме гори, си мечтаех да съм с колелото за спускането от другата страна. Там обаче нямаше пътека в по-голямата част. Успех на участниците. |
|
|
 |

|
Пуснато на: Пет Юни 04, 2010 8:22 pm Заглавие: |
|
|
| Току-що се връщаме от мястото на предстоящото състезание по колоездене.Организацията е страхотна!Вече е пълно с участници и зрители-има и две каравани,но не са членове на клуба-проверих ги!Утре от 9ч.са предварителните спускания,а в неделя-финал.Ще бъдем там и се надяваме да се видим с тези от вас,които ще ни посетят.Поздрави-Вера,Евгени и Евгени-младши |
|
|
 |
Vic

|
Пуснато на: Съб Юни 05, 2010 5:44 pm Заглавие: |
|
|
Уви, ние сме в Девин служебно, сина ми си остана в София. _________________ Мечтай! Пътешествай! Разказвай!
www.azbiahtam.com |
|
|
 |
|