kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Пуснато на: Вто Юли 22, 2008 12:54 pm Заглавие:
можеш но ти трябва преходник за намаляне на налягането.
Провери в моверата май има. _________________ Ако пътят ти е труден, значи си на правилния път !
Пуснато на: Сря Юли 23, 2008 10:52 pm Заглавие: Re: свързване към водопровода
kukupipikate написа:
От скоро имаме каравана и искам да попитам мога ли да я свържа направо към водопровода или трябва да и пълня резервоара
По-добре е да се пълни резервоара, защото на повечето каравани инсталациите не са предвидени да издържат дори и на ниско налягане и ако нещо избие и стане теч после последиците от намокрянето не са никак дребни. _________________ Магия в лилаво
Пуснато на: Чет Юли 24, 2008 10:56 am Заглавие:
Благодаря ви намерих понижител на налягането и мисля да пробвам караваната има два входа за топла и студена вода така че мисля че е предвидена за директно закачане.
Благодаря ви намерих понижител на налягането и мисля да пробвам караваната има два входа за топла и студена вода така че мисля че е предвидена за директно закачане.
И аз съм в същия филм , дали може да споделиш резултата. И да дадеш информация за намалителя на налягането?
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети