kemper-club forum Място за комуникация и споделяне на идеи, мероприятия и мнения на хора запленени от страстта наречена кемпер. Да погледнем живота от хубавата му страна!
Идеи за този уикенд? Да не се окаже пак че сме били на един хвърлей един от друг пък не сме знаели. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Благодарим за поканата!Къде в Гърция?Не знам дали ще излезе паспорта на малката, че втори път не ми се опитва да си изведа детето нелегално! А утре с Генаи път реката да не е за рафтинг.ди Стела и техните малчугани отиваме пак на Мечево, който иска да заповяда.Надяваме се тоз Ще следя Генади изкъсо да не прекалява _________________ Работата е за хора,които не ходят за риба!
Та утре тръгваме за Мечево 2 каравани .Четирима възрастни и три деца.Който иска нека заповяда!!! Купона гарантиран! _________________ Работата е за хора,които не ходят за риба!
Пуснато на: Чет Май 12, 2011 7:54 pm Заглавие:
Ние ще пътуваме за Хотница . Прекрасна природа с много красиви водопади.Ако има желаещи да заповядат тел.0896670195 _________________ ЧОВЕКЬТ Е ЧОВЕК, КОГАТО Е НА ПЬТ
Не успяхме! то всъшност не се замислихме изобщо като тръгнахме за Гърция. Дадоха ни една листовка посмяха ни се че носим акт за раждане и обратно до търговище оставихме малката и пак към Гърция! Попътувахме 1000 километра че да напуснем България! _________________ Работата е за хора,които не ходят за риба!
Много ми се ще темата да остане предимно за хората от Варна и региона. Затова съм я кръстил и така. Евентуално Добрич, Шумен или когато някой идва в нашия район.
Моля хората от други региони да си отворят съответни теми, според мен ще е доста по-коректно и удобно. Не ми се вързва човек от Сливен да кани човек от Търговище в Гърция точно тук.
Не го приемайте лично. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Ще помоля администратора да изтрие моите постовете от темата .Извинявам се за това че съм попитал Варна кой къде и т.н.
България е поробена защото се е разделила! _________________ Работата е за хора,които не ходят за риба!
Пуснато на: Чет Май 12, 2011 10:06 pm Заглавие:
Kmeta написа:
Е как така само Варна?
Ами така Ванка ,то е ясно,просто е за региона,и всеки друг е добре дошъл,аз така го разбирам :wink: А за Гърция и други дестинации, има си теми,ЛС и т.н.
Не виждам къде е голямата драма. Варненци да си имаме тема, където да си уговаряме срещите наблизо. Или някой като идва тук да каже да го посрещнем. Чудо голямо, сцепване на държавата и падане под робство.
Диане, ти живееш в Търговище и питаш къде ще сме варненци. За мен това е абсолютно в рамките на темата. Обаче когато някой от Сливен те кани в Гърция, какво общо има това с темата?
София и Пловдив редовно си правят местни сбирки и никой не вижда лошо в това. Защо варненци да не правим? На сбирките на Пловдив и София са добре дошли хора от други градове. На варненските сбирки - също. Къде е разликата? Защо се приема като едва ли не разделение на целокупний българский народ?!
Варненци нямаме традиции в кемперските срещи. Не виждам нищо лошо в това да се опитаме да си изградим такива. Да може ако ти се мърда уикенда 50-100км, да има в коя тема да влезеш и да видиш къде е тайфата.
Темата изобщо не е разделителна, напротив, обединителна е. _________________ Вяра, Мартин и малката Вероника
Мерцедес Бенц 207D '80
Часовете са според зоната GMT + 2 Часа Иди на страница 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9Следваща
Страница 1 от 9
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети